Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Un bărbat a fost rănit grav de un tramvai

Bucureşti: Un bărbat a fost rănit grav de un tramvai

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Un bărbat a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de un tramvai al liniei 27, pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, în apropierea staţiei RATB.

Bucureşti: Un bărbat a fost rănit grav de un tramvai (foto:ratb.stfp.net)

Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a declarat pentru mediafax că accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, în zona staţiei Complex RATB Titan, pe sensul de mers către Piaţa Nicolae Grigorescu, un bărbat care traversa neregulamentar fiind lovit de un tramvai al liniei 27. O ambulanţă SMURD a venit la faţa locului, iar bărbatul căruia i-ar fi fost tăiată laba piciorului a fost dus la spital.

Din primele cercetări a reieşti că vatmanul tramvaiului circula regulamentar, iar cei de la faţa locului spun că este posibil ca victima să fie un om al străzii. Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat pentru mediafax că circulaţia rutieră în zona accidentului nu este blocată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult