Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Un parcagiu infectat cu HIV a vrut să muşte doi poliţişti

Bucureşti: Un parcagiu infectat cu HIV a vrut să muşte doi poliţişti

scris de A.B.
5 afisari

Un bărbat de 39 de ani care percepea ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei, pe motiv că ar fi infectat cu HIV şi are nevoie de bani să se îngrijească, a fost ridicat de poliţiştii locali după ce a ameninţat că va muşca doi agenţi care i-au cerut să se legitimeze.

arestat

foto: ebihoreanul.ro

Bărbatul de 39 de ani, este din judeţul Călăraşi şi trăieşte în Capitală de câţiva ani, întreţinându-se din banii percepuţi ilegal în parcările din centrul oraşului. De la începutul anului, parcagiul a primit câteva zeci de amenzi de la agenţii Serviciului de Ordine Publică al PLMB. În timp, pentru a scăpa de contravenţii, bărbatul a încercat să-şi justifice activitatea din parcare cu un certificat medical care arată că este infectat cu HIV, susţinând că strânge bani pentru a se îngriji. Fiindcă această metodă nu l-a scăpat de amenzi, el a început să devină agresiv, astfel că, de fiecare dată când era prins în timp ce lua bani de la şoferii care doreau să parcheze în zona Pieţei Unirii, îi ameninţa pe poliţiştii locali cu un ac de seringă despre care susţinea că ar fi fost infestat cu HIV. Luni seară, însă, parcagiul nu a avut acul la el şi a încercat să scape ameninţând că îi va muşca pe agenţii care i-au cerut actele de identitate. Potrivit Mediafax, el a fost reţinut şi dus la sediul PLMB, unde a fost amendat contravenţional, iar apoi predat Poliţiei Naţionale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult