Acasa Actualitate-InternaSocial Bulevardul Aviatorilor inchis partial incepand de luni

Bulevardul Aviatorilor inchis partial incepand de luni

scris de Ziua Veche
9 afisari

Trei benzi ale bulevardului Aviatorilor din Capitala se inchid, incepand de luni, pana la Piata Charles de Gaulle, pentru realizarea unor lucrari de reabilitare a soselei-monument care arata ca dupa bombardament.  Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Capitalei, lucrarile au loc pe Bulevardul Aviatorilor, dinspre Bulevardul Mircea Eliade catre Pod Bordei.


Politia anunta ca trei din cele sase benzi de circulatie sunt restrictionate de miercuri, 12 mai, pe Bulevardul Aviatorilor, iar pe celelalte se circula astfel: pe doua benzi de circulatie catre Soseaua Nordului si pe o banda de circulatie catre Piata Charles de Gaulle. Restrictia se prelungeste de luni, pana la Piata Charles de Gaulle, cu acelasi mod de organizare a circulatiei si cu asigurarea a cate o banda pe sens, scrie Mediafax. Rutele ocolitoare indicate de Politie sunt: Bulevardul Maresal C-tin Prezan – Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Bulevardul Aerogarii – Str. Nicolae Caramfil sau Bulevardul Maresal C-tin Prezan – Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Bulevardul Aerogarii – Str. Barbu Vacarescu.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult