Acasa Actualitate-InternaSocial Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

scris de Ziua Veche
1 afisari

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza, vineri, „Bursa locurilor de munca pentru abolventi”, pana in prezent anuntandu-si participarea 143 de agenti economici, cu o oferta de 2.610 de locuri de munca.


Actiunea, care se va incepe vineri, la ora 9.00, va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor, informeaza Mediafax.

Potrivit datelor centralizate pana marti, cele mai multe oferte de locuri de munca se adreseaza persoanelor cu studii medii (1.069), iar cele mai putine muncitorilor necalificati (257).

Pentru persoanele cu studii superioare sunt, deocamdata, 355 de oferte de locuri de munca, iar pentru muncitori calificati 929.

Ofertele agentilor economici se primesc pana joi, la sediul AMOFM Bucuresti, precum si la sediile agentiilor de sector.

0 comentariu

Ichtiologescu 27-07-2010 - 12:02

In urma acestui articol aparent inofensiv, inca 1% dintre romanii care oscilau intre litoralul romanesc si cel bulgaresc se vor decide spre cel de-al doilea. Mai bagati ceva si despre paianjenul veninos care infesteaza plaja din Mamaia, si despre libelula paroasa de la 2Mai…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult