Acasa Actualitate-InternaSocial Cadavrul Larei Şaban a fost descoperit în zona Năvodari

Cadavrul Larei Şaban a fost descoperit în zona Năvodari

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Cadavrul iubitei unui candidat la primăria oraşului Istanbul, dispărute în urmă cu două săptămâni, pe 3 mai, a fost găsit de procurorii din Constanţă în zona Năvodari.

Cadavrul Larei Saban a fost gasit langa Navodari (foto:replicaonline.ro)

Lara Şaban, care a intrat în România cu 120.000 de euro era iubita lui Huseyin Avni Sipahi, unul dintre candidaţii la Primăria oraşului Istanbul şi un influent om de afaceri din Turcia. Potrivit Agerpres, tânăra de 27 de ani a venit în Romania în vizită la părinţi şi urma să-i cumpere mamei sale un apartament în Constanţa.

Pe 3 mai ea ar fi trebuit să se întâlnească cu fratele ei în cartierul Tomis Nord, însă nu a mai ajuns la întâlnire, dispărând fără urmă. Înainte de dispariţie, Lara Şaban apucase să îşi lase fetiţa în vârstă de 3 ani în grija unei prietene cu care a venit în ţară.

În acest dosar au fost reţinuţi, luni, că fratele Larei Şaban şi un complice al acestuia sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Conform anchetatorilor, tânăra dispărută nu a fost răpită aşa cum s-a crezut iniţial, ci omorâtă într-un apartament din Constanţa, loc unde au fost găsite urme de sânge, cadavrul victimei fiind descoperit abia marţi, 29 mai.

La începutul anchetei, fratele Larei Şaban le-a declarat poliţiştilor şi procurorilor că aceasta ar fi fost răpită de mai mulţi cetăţeni turci şi dusă în Bulgaria, iar ulterior în Turcia. Automobilul de lux cu care tânăra s-a deplasat din Turcia la Constanţa se afla, după dispariţia acesteia, în parcarea imobilului unde locuiesc mama şi fratele său.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult