Acasa Actualitate-InternaSocial Calendar MEN: Vacanță pentru elevii din învățământul primar și preșcolari de vineri, 31 octombrie

Calendar MEN: Vacanță pentru elevii din învățământul primar și preșcolari de vineri, 31 octombrie

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Elevii din învățământul primar și preșcolarii vor intra de vineri, 31 octombrie, în vacanță pentru o săptămână, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale (MEN).

Calendar MEN: Vacanță pentru elevii din învățământul primar și preșcolari de vineri, 31 octombrie (foto:infoo.ro)

Calendar MEN: Vacanță pentru elevii din învățământul primar și preșcolari de vineri, 31 octombrie (foto:infoo.ro)

Astfel, elevii din învățământul primar și copiii de la grădiniță se vor întoarce la cursuri pe 10 noiembrie. Următoarea vacanță pentru toți elevii va începe pe 20 decembrie și se va încheia pe 4 ianuarie 2015. Cursurile vor începe pe 5 ianuarie 2015 și se vor încheia pe 30 ianuarie 2015. Vacanța intersemestrială va durata tot o săptămână și este cuprinsă între 31 ianuarie 2015 și 8 februarie.

Cursurile semestrului al doilea vor începe pe 9 februarie 2015 și se vor încheia pe 10 aprilie 2015, iar vacanța de primăvară este cuprinsă între 11 aprilie și 19 aprilie, urmând ca elevii să se întoarcă la cursuri pe 20 aprilie, până pe 19 iunie. În zilele libere prevăzute de lege nu se organizează cursuri. Conform Agerpres, săptămâna 6-10 aprilie 2015 din semestrul al doilea este dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, având un orar specific.

Absolvenții de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune a examenului de bacalaureat între 25-29 mai 2015 și vor încheia cursurile în 29 mai. Evaluarea națională va începe anul viitor pentru absolvenții de clasa a VIII-a pe data de 22 iunie, cu proba la limba și literatura română.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult