Acasa Actualitate-InternaSocial Calendarul examenelor elevilor clasei a VIII-a

Calendarul examenelor elevilor clasei a VIII-a

scris de M.I.
7 afisari

Elevii claselor a VIII-a încheie vineri cursurile gimnaziale, iar zece zile mai târziu, adică în 20 iunie, începe evaluarea naţională, potrivit calendarului de organizare şi desfăşurare a examenului.

elevi-scoala-vacanta-foto-opiniatimisoarei.roCalendarul de desfăşurare a evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, în anul şcolar 2010-2011 arată că 10 iunie este ultima zi de şcoală pentru clasa a VIII-a.

În perioada 13 – 15 iunie este prevăzută înscrierea la Evaluarea Naţională care începe în 20 iunie. Examenul conţine numai probe scrise, două pentru elevii claselor cu predare în limba română şi trei pentru cei care provin din unităţile cu predare în limba maternă.

Potrivit calendarului de examen, citat de Mediafax, în 20 iunie are loc proba la Limba şi literatura româna, în 21 iunie la Limba şi literatura maternă, iar în 22 iunie la Matematică.

În 24 iunie vor fi afişate rezultatelor (pâna la ora 14.00) şi tot în aceeaşi zi, în intervalul orar 14.00 – 18.00, vor fi depuse contestaţiile. Rezolvarea contestaţiilor are loc în perioada 25 – 26 iunie, iar în 27 iunie vor fi afişate rezultatele finale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult