Acasa Actualitate-InternaSocial Călin Popescu Tăriceanu implicat într-un accident de circulație

Călin Popescu Tăriceanu implicat într-un accident de circulație

scris de C.S.
3 afisari

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat, marţi, într-un accident de circulaţie produs în municipiul Buzău. Senatorul PNL nu a fost rănit.

Călin Popescu Tăriceanu a scăpat nevătămat dintr-un accident rutier.

Accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o altă maşină al cărei şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

„Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l”, au declarat surse din poliție.

Cei doi şoferi au fost testaţi de poliţişti cu aparatul Drager, stabilindu-se că nu consumaseră alcool.

Călin Popescu Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat în urma tamponării. Tăriceanu şi celălalt şofer nu s-au înţeles pe cale amiabilă, astfel că au mers la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru întocmirea actelor constatatoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult