Camioanele româneşti nu intră joi în Ungaria | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Camioanele româneşti nu intră joi în Ungaria

Camioanele româneşti nu intră joi în Ungaria

scris de C.F.V.
2 afisari

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, „ca urmare a faptului că în Ungaria data de 1 noiembrie a fost declarată zi nelucrătoare (se sărbătoreşte Ziua tuturor sfinţilor), pe teritoriul statului vecin vor intra în vigoare restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj în intervalul de timp 31 octombrie ora 23.00 (ora României) – 1 noiembrie ora 23.00 (ora României)”.

Conform sursei citate, au fost luate măsuri pentru fluidizarea traficului prin punctele de trecere de la graniţa cu Ungaria, care vor fi aplicate în momentul ridicării restricţiei. Autorităţile de frontieră vor suplimenta personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi va creşte numărul arterelor de control la automarfare.

Ungaria impune restricţii de circulaţie pentru automarfare sâmbătă şi duminică şi la sărbătorile legale. Pentru că pe DN 7, la intrarea în oraşul de frontieră Nădlac, ar putea staţiona din nou sute de camioane pentru a trece graniţa, şi Poliţia Rutieră Arad a anunţat că va mobiliza echipaje mobile în zonă, la nevoie urmând să redirijeze traficul de autoturisme prin Semlac-Şeitin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult