Acasa Actualitate-InternaSocial Camion cu butelii cu GPL implicat ȋntr-un accident rutier

Camion cu butelii cu GPL implicat ȋntr-un accident rutier

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Un camion încărcat cu butelii cu GPL s-a ciocnit cu un autoturism, luni, pe DN 72, în localitatea dâmboviţeană Dărmăneşti, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au spus că nu există pericol de explozie.

Camion cu butelii cu GPL implicat ȋntr-un accident rutier

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, Eduard Ţelea a afirmat cǎ la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri militari de la detaşamentul Moreni, care asigură zona. „Autovehiculul încărcat cu butelii cu GPL nu prezintă niciun pericol de explozie. Maşina este puţin înclinată lângă şanţul şoselei şi urmează să fie tractată şi readusă pe şosea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, pentru mediafax.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că accidentul s-a produs după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism a făcut un viraj la stânga pentru a intra în curtea unei locuinţe, moment în care autoutilitara cu butelii, care intrase în depăşirea maşinii, a intrat în coliziune cu aceasta. Femeia aflată la volanul autoturismului a suferit răni la o mână şi a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, fiind în stare stabilă, în afara oricărui pericol. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti, în localitatea Dărmăneşti, se desfăşoară pe un singur sens, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult