Acasa Actualitate-InternaSocial Campania VOTEZ CA SĂ NU EMIGREZ!

Campania VOTEZ CA SĂ NU EMIGREZ!

scris de Ziua Veche
14 afisari

Asociația Step Ahead lansează Campania socială “De ce să votez? – Votez ca să nu emigrez!”, o inițiativă menită să Óncurajeze participarea la vot la Alegerile Parlamentare, din data de 11 decembrie.

Votez ca sa nu emigrez - Ce faci pe 11 decembrieAu trecut 26 de ani de cand ne-am pus ultima dată speranța, cu adevărat, in Romania. 26 de ani de la o schimbare cu adevărat mare. De atunci, am invățat să renunțăm, să oftăm, să ne resemnăm. Am învățat să căutăm soluții pentru noi, nu pentru România. Am învățat să plecăm sau, pur și simplu, să nu mai fim interesați de România, să nu mai încercam să fim, cu adevărat, români.
#VotezCaSanuEmigrez este un manifest anti-resemnare, un pas înainte spre o Românie normală, o provocare pe care o lansăm românilor, pentru România. Pentru că, ACUM, mai mult ca niciodată, avem nevoie să schimbăm lucrurile care ne deranjează, nu doar să fugim de ele, nu doar să le ignorăm. Avem nevoie SĂ NE IMPLICĂM!

În fiecare an, cand românii sunt chemați la vot, întrebarea pe care și-o pun nu este Cu cine votez? ci, din păcate, De ce să votez? De aceea, am început să strngem rândurile, să ne reamintim MOTIVELE care ne determină pe fiecare dintre noi să votăm și să le împărtășim tuturor românilor pe platforma www.decesavotez.ro și pe pagina de facebook “De ce să votez?”. Vom face acest lucru până în ziua votului.

Votez pentru dreptul copiilor noștri de a locui într-o țară pe care să o iubească, pentru dreptul lor de a avea altceva: culoare în loc de gri, adevăr în loc de minciună, viață în loc de supraviețuire, moralitate în loc de bani, educație în loc de informații, familie în loc de rude, prieteni în loc de relații, credință în loc de biserici, libertate în loc de frică, patriotism în loc de individualism…”

Votez pentru mine, votez pentru copiii mei, votez pentru că vreau să îmi exprim acest drept. Cred că pot schimba multe prin votul meu, dar cred în votul meu atâta timp cât nu este singurul! Deci asta ar trebui să facem toți!”

Votez pentru că pot, am dreptul, pentru că este o datorie civică, votez pentru că vreau să decid eu! Am o opinie! Votul meu poate face diferența!”

Dragoș Dincă, Alice Năstase Buciuta, Ruxandra Costache, Dana Badea, Domnica Mărgescu, Cristina Crăciun, Gabriel Mistodie, Andy Lupu, Andreea Bonis, Florentina Mușat, Tily Niculae, Liviana Rotaru, Raluca Zamfir, Mihai Gurei, Claudia Chirilescu, Andrei Leonte, Andreea Aradits, Costin Miu, Lucian Cojocaru, Dragoș Anastasiu, Adrian Bodea, Yolanda Crețescu, Adrian Despot, Bogdan Bob Rădulescu, Paul Dicu, Maria Andrei sunt doar câțiva dintre românii care s-au aliat cauzei noastre până în acest moment.

Facem un apel către toți antreprenorii, proprietari de restaurante, baruri, mall-uri, organizatori de evenimente, site-uri de informare sau de divertisment, rețele de magazine, presă, bloggeri, să se alieze cauzei noastre, a românilor, să susțină acest demers și să ÎNCHIDĂ PENTRU VOT pe 11 decembrie. Chiar și pentru câteva ore, pentru 30 de minute sau postând pur și simplu pe site-urile voastre acest mesaj În ziua votului, vom atrage atenția asupra importanței acestei zile și vom reusi să mobilizăm românii către urnele de vot.
Ne bucurăm să anunțăm că unul dintre primii susținători ai acestei inițiative este grupul City Grill.

Pe această cale, lansăm provocarea tuturor celor cărora le pasă de România și consideră că votul este important, tuturor celor care, pe 11 decembrie, vor susține acest demers, să afișeze mesajul #inchispentruvot preț de câteva ore.

Facem, de asemenea un apel către toată presa, către toți românii cu drept de vot, către toți cei care mai cred în România, să strângem rândurile ASTĂZI pentru o viață asumată mâine! Motivele pentru care voi toți votați pot inspira și alți români, pot face diferența! Scrie-ne acum la office@stepaheadinit.ro, TU, de ce votezi?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult