Acasa Actualitate-InternaSocial CAMPANIE PRIVIND NEDISCRIMINAREA SI EGALITATEA DE SANSE LA TULCEA

CAMPANIE PRIVIND NEDISCRIMINAREA SI EGALITATEA DE SANSE LA TULCEA

scris de Z.V.
47 afisari

Vineri, 27 iulie a avut loc in municipiul Tulcea, ultima etapa a Campaniei de nediscriminare si egalitate de sanse, din cadrul Proiectului START-UP Sud-Est-“Dezvoltarea competentelor antreprenoriale pentru persoanele fizice din regiunea Sud-Est, prin formare, consiliere si sustinerea ocupării pe cont propriu în vederea creării de noi întreprinderi și noi locuri de muncă: SMART-UP” – POCU/82/3/7/ 105951.

Peste 100 de cetateni ai judetului, primit informatii referitoare la formele de discriminare si la modalitatile de prevenire a acestui fenomen, precum si la egalitatea de sanse si de tratament, principii fundamentale catre trebuie respectate intr-o societate moderna, sustenabila si incluziva.

Activitatea desfasurata in Galati se inscrie in seria actiunilor derulate de GE-COST 2001 SRL, in parteneriat cu Next Business Consulting srl si Management Business Expert srl, beneficiari ai proiectului START-UP Sud-Est-“Dezvoltarea competentelor antreprenoriale pentru persoanele fizice din regiunea Sud-Est, prin formare, consiliere si sustinerea ocupării pe cont propriu în vederea creării de noi întreprinderi și noi locuri de muncă: SMART-UP” – POCU/82/3/7/ 105951, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020.

GE-COST 2001 SRL este implicata activ incepand cu anul 2011, in derularea proiectelor cu finantare externa, participand in mod direct atat la implementarea activitatilor de management, promovare si publicitate, cat si la cele de furnizare programe de formare profesionala continua.

28 iulie 2018

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS