Acasa Actualitate-InternaSocial Capitală: După ce a fost plimbată de la un spital la altul, o fetiţă de 4 ani a murit

Capitală: După ce a fost plimbată de la un spital la altul, o fetiţă de 4 ani a murit

scris de A.B.
4 afisari

O fetiţă în vârstă de numai 4 ani a murit la Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului Alfred Rusescu din Bucureşti, după ce a fost pasată de la o unitate sanitară la alta, într-un interval de numai şase zile.

ambulanta

foto: debanat.ro

Tragedia s-a petrecut în familia unui cuplu de bucureşteni. Ei şi-au internat fetiţa pentru o banală răceală, dar copilul a fost mutat de la un spital la altul, din lipsă de paturi libere sau de specialişti ORL. După ce au fost cu fetiţa la medicul de familie, părinţii s-au dus la Spitalul Grigore Alexandrescu, apoi la Matei Balş, iar sâmbătă au mers la spitalul Alfred Rusescu, fetiţa plângându-se de dureri în gât. Duminică, ea a intrat în stop cardiac, după ce a primit o perfuzie cu un medicament împotriva febrei.

Ioana împlinise vârsta de patru ani în ianuarie, iar părinţii spun că nu avea boli cronice şi nici alergii la medicamente, ea prezentând o banală răceală. Potrivit adevarul.ro, întrucât este vorba de o moarte suspectă, poliţiştii au deschis o anchetă şi vor examina toate fişele medicale, foile de tratament şi medicamentele ce i-au fost administrate fetiţei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult