Acasa Actualitate-InternaSocial Carburanţii, la a şasea scumpire în 2012

Carburanţii, la a şasea scumpire în 2012

scris de A.B.
5 afisari

Petrom a scumpit din nou carburanţii. Motorina a depăşit pragul de 6 lei pe litru. Este pentru a şasea oară în acest an când Petrom creşte preţul la carburanţi. 

pompa benzinarie

foto: dcnews.ro

La două zile după ce a schimbat denumirile carburanţilor, Petrom a schimbat şi preţurile. Benzina şi motorina s-au scumpit pentru a şasea oară de la începutul lui 2012.

Astfel, un litru de motorină standard costă cu şase bani mai mult şi a depăşit pragul psihologic de 6 lei, ajungând la 6,01 lei.

De asemenea, benzina Standard 95 costă 5,89 de lei, faţă de 5,83 de lei înainte de majorare.

Din 1 mai, Petrom a schimbat denumirea produselor. Benzina Premium fără Plumb 95 a devenit Benzină Standard 95, în timp ce Euro Diesel 5 se cheamă acum Motorină Standard

2 comentarii

ion 03-05-2012 - 16:42

Arde-i-ar focul scumpirilor, de hoti. Daca vreti sa vedeti cum se depreciaza nivelul de trai al romanilor, urmariti cresterea pretului carburantilor. HOTII.

Bilu 03-05-2012 - 22:11

Hotii sunt aia care iti baga mana in buzunar si tu nu ai nimic de spus in privinta asta (statul). O companie privata are produs pe care alegi sa il cumperi sau nu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult