Acasa rss 1asig Cardurile comune Metrorex-RATB nu se mai comercializeaza. Contractul dintre cele două societati a incetat

Cardurile comune Metrorex-RATB nu se mai comercializeaza. Contractul dintre cele două societati a incetat

scris de A.A.
0 afisari
Cardurile comune Metrorex-RATB nu se mai comercializeaza.  Contractul dintre RATB si Metrorex a incetat

Metrorex a renunțat la cardurile comune din cauza datoriilor pe care le are RATB

Biletele unice RATB – Metrorex nu se mai comercializeaza prin punctele de vanzare din reteaua de metrou, in urma incetarii contractului comercial incheiat intre Regia Autonoma de Transport Bucuresti si societatea Metrorex, informeaza Agerpres.
„Avand in vedere incetarea contractului comercial incheiat intre Regia Autonoma de Transport Bucuresti si SC Metrorex SA, compania informeaza publicul calator despre faptul ca, incepand cu data de 14 martie 2014, nu se vor mai comercializa prin punctele de vanzare din reteaua de metrou bilete unice RATB – Metrorex, respectiv Biletul unic 60 minute, Biletul cu 10 calatorii 60 minute si Abonamentul de o zi”, precizeaza un comunicat al Metrorex.
De asemenea, Metrorex nu va mai accepta la plata calatoriei cu metroul cardurile ACTIV emise si reincarcate de RATB si nici biletele unice RATB – Metrorex.
Oficialii Metrorex au renunțat la cardurile comune din cauza unei datorii de aproape 20 milioane lei, pe care Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) o are faţă de Metrorex. Suma provine din titlurile de călătorie încasate de RATB pe cardurile comune pentru RATB şi metrou.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult