Acasa Actualitate-InternaSocial Care a fost traseul fetei dispărute Iulia Ionescu, găsită la Suceava

Care a fost traseul fetei dispărute Iulia Ionescu, găsită la Suceava

scris de C.S.
1 afisari

Traseul parcurs de Iulia Ionescu a fost reconstituit de Poliție. Eleva în vârstă de 15 ani a fost dată dispărută în 12 februarie, fiind găsită trei zile mai târziu într-un tren care mergea de la Suceava spre București.

Poliția a reconstituit traseul Iuliei Ionescu.

Chestorul şef de poliţie Petre Tobă a declarat că, în prezent, se mai fac audieri în acest dosar și că poliţia şi-a creat deja o imagine completă a tot ce s-a întâmplat din momentul în care Iulia Ionescu a plecat de acasă şi până când a fost găsită de poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul Iuliei Ionescu, urmărirea penală fiind începută in rem.

Şeful Poliţiei Române a precizat că Iulia Ionescu a fost audiată imediat ce a ajuns în Bucureşti, iar în cursul zilei de luni a fost din nou audiată.

În ceea ce priveşte eventuala tragere la răspundere penală a călugărilor de la mânăstirile din Moldova, unde Iulia Ionescu ar fi fost cazată, Tobă a spus: „Deocamdată este prematur să ne exprimăm, în condiţiile în care aceştia urmează să fie reaudiaţi de poliţişti”.

Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul „Sfântul Sava” din Bucureşti, care a fost dată dispărută în 12 februarie, a fost găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Ea a fost adusă la Bucureşti de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.

Iulia Ionescu a arătat, în declaraţia pe care a dat-o în scris, în noaptea de sâmbătă spre duminică, că ar fi stat la mănăstirile Agapia şi Văratec, din judeţul Neamţ, au spus surse apropiate anchetei.

Fata a dispărut după ce s-a despărţit de mama ei, la gura de metrou Eroilor, miercuri în jurul orei 12.00, iar în seara aceleiaşi zile a mers la un magazin de pe Bulevardul Kogălniceanu unde şi-a vândut telefonul mobil şi lănţişorul de aur, au precizat sursele citate.

Şeful Poliţiei Române declara sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni cât a fost dispărută şi a colaborat de la bun început cu poliţiştii care au identificat-o în tren. Petre Tobă a spus că în acest caz Poliţia Română a beneficiat inclusiv de sprijinul SRI.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-02-2014 - 14:18

Pe cine intereseaza derapajele pe calea mistico-religioasa a acestei fatuci ! ?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult