Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE. Încă un bebeluş internat la Spitalul Marie Curie a murit

UPDATE. Încă un bebeluş internat la Spitalul Marie Curie a murit

scris de C.S.
12 afisari

UPDATE – Un al treilea copil cu sindrom hemolitic-uremic internat la Spitalul „Marie Curie” a murit marți după-amiază. Potrivit unor surse medicale, este vorba de un copil internat pe secția ATI și intubat.

„La Spitalul „Marie Curie” se află în acest moment trei copii internați la terapie intensivă în a căror stare de sănătate nu au intervenit modificări semnificative în ultimele zile. În secția de nefrologie se mai află internați 5 copii, după ce astăzi a fost externat un copil. Medicii de la „Marie Curie” depun în continuare toate eforturile necesare pentru îmbunătățirea stării de sănătate a acestor copii”, precizează MS.

Este al treilea copil cu sindrom hemolitic uremic care a murit la „Marie Curie”.

Doi dintre copiii diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic, internati la Spitalul „Marie Curie” pe Sectia de nefrologie, ar putea sa fie externati in cursul zilei de marti, a declarat pentru Agerpres sefa sectiei, Mihaela Balgradean.

bebelusi_agerpres„Ne gandim ca doi dintre ei sa fie externati astazi. Pe Sectia de nefrologie sunt in total sase copii, dintre care patru cu dializa”, a afirmat medicul. Potrivit acesteia, starea celor patru copii cu dializa evolueaza bine.

La Spitalul „Marie Curie” mai sunt internati alti patru bebelusi cu sindrom hemolitic-uremic pe sectia de Terapie Intensiva.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult