Acasa Actualitate-InternaSocial Case inundate in Caras-Severin

Case inundate in Caras-Severin

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Sute de case din judetul Caras-Severin au fost inundate, 15 persoane, intre care trei copii, au fost evacuate si doua trenuri au avut intarzieri de noua ore, in urma ploilor abundente de sambata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Semenic” din Caras-Severin, Anca Balint, a declarat duminica pentru Mediafax ca aproape 300 de case au fost afectate, iar 15 persoane au fost evacuate, dupa ce locuintele lor au fost grav avariate, iar una s-a prabusit.

In localitatea Slatina Timis au fost inundate o suta de case, iar noua persoane, intre care un copil, au fost evacuate. In localitatea Bucovat au fost inundate 40 de case, una a fost distrusa total, iar sase persoane, intre care doi copii, au fost evacuate. In localitatea Golet, aproape 150 de case au fost afectate„, a spus Anca Balint.

Potrivit aceleiasi surse, pompierii se afla in localitatile afectate pentru a scoate apa din pivnite si din case. In ceea ce priveste persoanele evacuate, acestea sunt la rude sau la prieteni.

0 comentariu

omu 22-07-2010 - 20:35

cine dracu’ trage muzica romaneasca ???boii astia isi inchipuie ca fac muzica?

Escu 25-07-2010 - 20:54

Creerul posesorului de calculator este mai dezvoltat si se intretine cu repertoriul international pe toate genurile de muzica din toate timpurile… asa ca dosarele penale sunt facute de oameni „fara ureche”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult