Acasa Actualitate-InternaSocial Cât câştigă un măgar indian? Află aici!

Cât câştigă un măgar indian? Află aici!

scris de Ziua Veche
3 afisari

Eforturile activiştilor pentru cauzele animalelor pot genera, uneori, situaţii de-a dreptul absurde. Este şi cazul districtului Harvana din India, acolo unde un măgar primeşte mai mulţi bani decât un paznic, o soră medicală sau un depanator.


Militanţii pentru drepturile animalelor au susţin intens cauza măgarilor din India, catalogându-i drept nişte făpturi exploatate la maximum de către oameni, care nu se pot apăra de abuzurile acestora şi nu îşi pot cere drepturile, informează descopera.ro. În consecinţă, autorităţile indiene au luat decizia ca stăpânul fiecărui măgar să primească suma de 250 de rupii zilnic (5,5 dolari americani) pentru a oferi animalului hrana şi îngrijirea necesară. Nimic neobisnuit până aici. Dacă ne gândim, însă, că o soră medicală câştigă într-o zi maxim 210 rupii, iar un paznic sau un depanator nu primeşte mai mult de 200 de rupii, situaţia devine cel puţin bizară.

În prezent, discuţiile cu privire la remuneraţia animalelor au fost reluate, autorităţile încercând să găsească o cale de compromis, mai ales că majorarea salariilor la oameni nu poate fi luată încă în calcul.

0 comentariu

DAN VUCEA 29-07-2010 - 06:58

Citesc acum aceste articole din pagina dvs.si ma uimesc.Ce inseamna un ton decent,sa nu il criticam pe Basescu si sa-i desfiintam pe opozanti?.Daca vorbim de iresponsabili eu cred ca cel mai iresponsabil om politic este Basescu.Afirmatia mea este sustinuta de situatia dificila in care ne aflam.Stiu o sa vina unii sa spuna ca nu este el vinovat ci ca altii sunt responsabili(asa este dansul este presedinte in SUA,China s.a si nu stie ce se intampla in tara asta),cum ar fi :reactionarii,serviciile secrete straine,iredentisti,forte oculte s.s.Va spun eu cu cea mai mare responsabilitate,acest contrabandist notoriu din perioada aniloe 81-89(pentru aceste afirmatii am probe si sunt si la DNA din 2003)este singurul vinovat de ce se intampla cu tara asta.Cred ca tonul a fost destul de decent pentru a putea fi publicat comentariul daca intradevar sunteti o publicatie independenta.

naex 03-08-2010 - 07:57

Matale esti inafara de orice problema.Dupa dta toti marinarii din lume ar trebui cercetati de DNA ptr micul trafic si in Romania lui Ceasca marinarii aveau voie sa aduca o cantitate de produse si marfuri asa ca dute si-ti vezi de treaba ca ti se arde mancarea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult