Acasa Actualitate-InternaSocial Cât de sigură a fost Noaptea Muzeelor

Cât de sigură a fost Noaptea Muzeelor

scris de M.A.
5 afisari

De Noaptea Muzeelor, aproape 100 de muzee din România şi-au deschis gratuit porţile pentru vizitatori, aliniindu-se, astfel, celor peste 3.000 de muzee din Europa.

politisti

Cât de sigură a fost Noaptea Muzeelor

Pe parcursul desfăşurării evenimentului Noaptea Muzeelor, ca urmare a măsurilor dispuse şi prin prezenţa efectivă în teren a forţelor de ordine publică, nu s-au înregistrat evenimente deosebite, anunţă Poliţia Română. Aproximativ 800 de poliţişti au asigurat, la nivel naţional, sub directa coordonare a Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR, măsuri pentru prevenirea oricăror evenimente care ar fi putut să afecteze desfăşurarea în condiţii de linişte a evenimentului.

Pentru că s-a aşteptat participarea unui număr mare de vizitatori la muzee, expoziţii, spectacole de muzică, film şi alte evenimente speciale, aproape 800 de poliţişti, dintre care 696 de la ordine publică şi 82 de la rutieră, au fost prezenţi în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul obişnuit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult