Acasa Actualitate-InternaSocial Cazul olimpicei decedate. Părinţii au făcut primele declaraţii

Cazul olimpicei decedate. Părinţii au făcut primele declaraţii

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Părinţii fetei de 13 ani care a murit în tabără la Buşteni, pe numele ei Diana Rotaru, au făcut primele declaraţii după nefericitul eveniment.

Cazul olimpicei decedate. Părinţii au făcut primele declaraţii

Părinţii Dianei Rotaru au afirmat că „În aceste momente cumplite pentru noi, prilejuite de dispariţia singurului nostru copil, am dori doar să răzbată către dumneavoastră motto-ul Dianei: «Viaţa e frumoasă! Iubesc viaţa!”. Potrivit rtv.net, prietenii fetei de 13 ani îi aduc numai cuvinte de laudă, spunând despre ea că era o fire perfecţionistă şi prietenoasă şi spun că avea o pasiune pentru matematică.

De altfel, dăruirea arătată faţă de matematică este confirmată şi de profesorii tinerei, diriginta Dianei spunând că această era o fire sclipitoare. Aceasta a povestit că Diana „avea două mari pasiuni, matematica şi lectura. Citea cărţi în română şi engleză, romane în original. Îi plăcea să scrie poezii şi povestiri în limba engleză. A participat la mai multe concursuri, iar în clasa a V-a chiar a mers într-o tabără de limba engleză în Croaţia, pe care a câştigat-o ca premiu la etapa naţională a concursului Cangurul.” Olimpică la matematica, a murit la Spitalul din Sinaia, după ce a căzut de la etajul clădirii în care se afla în tabără la Buşteni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult