Acasa Actualitate-InternaSocial Ce a declarat Ponta despre demisia lui Radu Stroe

Ce a declarat Ponta despre demisia lui Radu Stroe

scris de C.S.
5 afisari

Ministrul de Interne, Radu Stroe, şi-a dat astăzi demisia, în urma unei discuţii avute cu premierul Victor Ponta. Plecarea ministrului vine după scandalul izbucnit în urma tragediei aviatice în care şi-au pierdut viaţa celebrul pilot Adrian Iovan şi o studentă la medicină.

Declaraţiile premierului după demisia de onoare a lui Radu Stroe. (foto: cotidianul.ro)

Îmediat după anunţarea demisiei de onoare a ministrului Stroe, Victor Ponta a făcut mai multe declaraţii pe marginea acestei teme:

– „Am vorbit cu preşedintele ţării şi am făcut propunerea ca vicepremierul Gabriel Oprea să asigure interimar conducerea MAI. Cel mai probabil în jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru.”

– „Este din ce în ce mai evident că erorile grave care i-au îndreptat greşit pe cei care îi căutau pe supravieţuitori au fost produse de ROMATSA şi STS. Vă asigur că activitatea în ROMATSA trebuie să continue.”

În plus, premierul a declarat că va modifica actualul sistem de coordonare a instituţiilor în situaţii de urgenţă.

– „Săptămâna viitoare, în şedinţa de guvern, vom avea propunerea de modificare a sistemului de funcţionare şi de coordonare a instituţiilor publice în asemenea situaţii. Nu poate fi păstrat în continuare sistemul actual, în care ministrul de Interne încearcă şi reuşeşte uneori să coordoneze instituţii care ţin de alte ministere sau care ţin, de fapt, de alte puteri ale statului, cum e cazul STS-ului”, a declarat premierul Victor Ponta.

Astfel, vor exista două comitete de intervenţie, unul pentru intemperii, coordonat de ministrul Administraţiei Publice, şi unul pentru cazuri de urgenţă, condus de vicepremierul pentru Siguranţă Naţională, împreună cu Ministerul de Interne, Ministerul Sănătăţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi alte autorităţi, care să funcţioneze mult mai bine sub autoritatea unei singure persoane.

Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma să asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne.

24 comentarii

mircea 23-01-2014 - 17:24

Bravo domnule Ponta l-ai pus pa reevaluatu sa-i aranjeze ploile lu Ha,Ha,Ha,pentru alegerile din primavara,sa vezi distractie pa spinarea poporului.Probabil ca in MI mai sunt anumite urme care trebuiesc sa dispara.Ca reevaluatul este bun,si-a facut mana cand era ospatar la popota

UnUL 23-01-2014 - 17:37

Obsesia „reevaluării” (???!) la unii.

urbos 23-01-2014 - 18:24

Cretinul asta mai da telefon si lepadaturii de la Cotroceni.

UnUL 23-01-2014 - 18:27

AMBELE EPITETE ȚI SE POTRIVESC CA O MĂNUȘĂ (sau ca 2 mănuși, ele fiind două!(), SCÂRBOȘEL.

digital 23-01-2014 - 18:31

mai du-te-n pheezdălăul măttii de retardat!
da adânc de tot !

urbos 23-01-2014 - 20:20

Iesi ma cu infectia ta d-aici.

UnUL 23-01-2014 - 20:25

Măi infecție buboasă, în loc să umbli cu injurii, invective și alte gunoaie, mai bine ai explica ce ți se pare greșit în articolul lui Cristoiu.

IV 23-01-2014 - 23:08

Stroe asta, nu este ministru care a asmutit jandarmi pe taranii de la Pungesti? Cu ocazia asta spala putina (se sterge pe maini) Si-a indeplinit misiunea trasata de sefi!

UnUL 23-01-2014 - 23:11

Un gunoi, ca cei mai mulți din USL.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-01-2014 - 02:14

Un …gunoi ordinar si infam ca tine , aici pe Z V . nu a fost, nu mai exista si nu va mai fi !
Si ma voi explica cu proprile tale afirmatii;

,, Tata a fost deținut politic și martir al regimului comunist. Scris de UnUL la 23-01-2014 @ 17:25
Iar intre timp , tu erai primit in randurile P C R , cu PRETUL
TRADARI , tatalui !

Asta este PROFILUL BASISTULUI !

UnUL 24-01-2014 - 09:05

@Rahațanghel
☼ ﷲ ☼ ﷲ ☼ ﷲ ☼☼☼☼☼ † ††††††††††††††††‼ !!

Antibasistul 24-01-2014 - 07:17

Toți basiștii-s gunoaie! Mai ales chiorul!

UnUL 24-01-2014 - 09:03

Bășinel, vezi că puți !

Antibasistul 24-01-2014 - 09:16

Ptiu, ptiu….!

UnUL 24-01-2014 - 09:27

Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2546-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

Antibasistul 24-01-2014 - 10:56

Ptiu, ptiu, ptiu…!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-01-2014 - 01:24

M-ai minţit, mamă!

Mi-ai spus că pot ajunge oricât de sus vreau, doar să am încredere în mine. Mi-ai spus că trebuie să învăţ bine, să iau note bune, să muncesc mult, să fiu cuminte, să am ambiţie, că totul va fi aşa cum îmi doresc.

Mi-ai spus că pot să evadez din colonie, că lumea în care m-ai născut se întinde acum mult dincolo de gardurile de sârmă ghimpată. Mi-ai spus că trebuie să învăţ limbi străine şi o meserie grea şi cinstită, că trebuie să încerc tot timpul să fiu la înălţime. Că doar aşa o să mă port cu demnitate în lume, că doar aşa n-o să-mi fie ruşine de locul în care m-am născut, că doar aşa o să ţin capul sus. Mi-ai zis că sunt cine sunt, că eu îmi fac viaţa, că nu e nicio diferenţă între mine şi ceilalţi copii, mult mai norocoşi, care s-au născut dincolo de gard.

Mi-ai spus că pot să fug din ţarc oricând vreau. Mi-ai repetat că, dacă voi fi tare pe picioarele mele, nimic nu mă mai poate ţine în loc. Mi-ai spus că nu trebuie să-mi mai fie frică, pentru că viaţa mea va fi mult mai bună decât viaţa voastră furată.

Mi-ai spus să nu-mi pierd niciodată credinţa, pentru că Dumnezeu există şi e aşa ca mine: blând şi bun.

Te-am ascultat, întotdeauna te-am ascultat.

Dar vin lupii, mamă! De ei nu mi-ai spus nimic. Sunt graşi şi corupţi şi fără milă. Sunt cruzi, mamă, sunt răi! Ucid orice e bun, murdăresc orice e curat, muşcă din noi cu ură. Le simt în carne colţii ascuţiţi ca ţurţurii, le simt boturile care adulmecă sângele tânăr. Mi-e frică, mamă, mi-e frică de ochii lor reci ca metalul, ca moartea.

M-ai minţit, mamă, dar te iert şi te iubesc. Ştiu că nu mi-ai vrut decât binele.

Mi-e frig, mamă, mi-e tare frig…

sursa Gandul Negrutiu
Florin

Tache 24-01-2014 - 02:48

On découvre dans ce montage vidéo, les premières apparitions, et les suivantes, de la Quenelle de Dieudo, dans ses spectacles. Et l’on constate sans discussion possible, que celle-ci est la métaphore poétique et humoristique, de la sodomie du méchant, quel qu’il soit. « Je te la mets dans le cul », voilà le sens de la Quenelle, qui s’adresse à tous ceux qui, à un moment ou un autre représentent une autorité, ou un pouvoir ou plus simplement incarnent un rapport de force favorable. La Quenelle peut donc venir de l’automobiliste qui échappera aux flics parce qu’il a la liste des radars, du citoyen aux médias ou lobbies dominants, de l’humoriste de génie ridiculisant à lui tout seul un régime grotesque et confit, haineux et incapable, agité et impuissant.

http://www.medialibre.eu/video/aux-origines-de-la-quenelle-de-dieudonne-la-preuve-par-limage/14474

UnUL 24-01-2014 - 09:00

Interesant, Tăchiță, dar oare societatea poate subzista dacă se sfidează orice fel de autoritate? De altfel Dieudonne este un extremist și un antisemit, ale cărui spectacole au fost uneori chiar interzise.

Antibasistul 24-01-2014 - 07:22

Lupii-s masonii!

jan dinu 24-01-2014 - 08:03

X – RAY !!!
Am plecat dintre hiene
Shi departe am ajuns
„Tradator”al tzarii mele
De atunci nu am mai plins !

M’am salvat jucind pe-o carte …
Prin curaj am reushit
Fosta lume e in spate …
Doamne ,tu mai ocrotit !!!
JD-USA

Antibasistul 24-01-2014 - 08:17

O sugi, VEȘNIC, lui Basescu. ptiu!

mircea 24-01-2014 - 07:40

Aproape toate autoritatile si-au aratat regretele fata de cele intamplate.Stiti ce facea basescu in seara zilei de 23 Ianuarie 2014???participa la o sindrofie a oamenilor de afaceri.Asta este adevaratul Basescu cel lipsit se umanitate si romanism

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult