Acasa Actualitate-InternaSocial Ce boală l-a omorât pe Fane Spoitoru

Ce boală l-a omorât pe Fane Spoitoru

scris de C.P.
281 afisari

Ion Titisor, cunoscut si sub numele de Fane Spoitoru, a incetat din viata joi, la varsta de 57 de ani, in Israel.
fane spoitorulFane Spoitoru a fost eliberat din penitenciarul Rahova, iar in acelasi an a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare.
A fost operat la Constanta, insa boala a recidivat la finalul anului 2015, starea sa agravandu-se in ultimele luni.
Titişor Ion, alias Fane Spoitoru, a murit fiindcă ar fi ignorat sfatul medicului. „Fane se afla în Israel pentru un tratament, la o clinică de prestigiu. Era acolo de mai bine de o lună. Medicul i-a spus încă de la început să nu se spele pe cap cu apă fierbinte, pentru că există riscul să facă un atac cerebral. Nu a ascultat. Dimineaţă s-a trezit şi a intrat să facă duş, cu apă fierbinte. I s-a făcut brusc rău, a spus că îl doare capul şi că vrea să i se facă un masaj, ca să se mai relaxeze. În timp ce medicul îi făcea masaj, şi-a pierdut cunoştinţa. A făcut atac cerebral. A fost ţinut câteva ore în viaţă de aparate, însă după-amiază a fost deconectat şi s-a declarat decesul”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, un apropiat al lui Fane Spoitoru.

Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. În urma operaţiei de la Constanţa, Fane Spoitoru a căpătat o infecţie puternică la plămâni şi a fost internat, din nou, într-un spital privat din Bucureşti. Ulterior, acesta a plecat în Israel, unde medicii l-au pus pe picioare şi se părea că acesta trăieşte o a doua tinereţe. În urmă cu aproximativ o lună, el a ajuns în stare gravă, la  o clinică din Israel.
Fane Spoitoru a devenit cunoscut în 1992, în urma unei răfuieli care a avut loc în faţa faimosului club ”Vox Maris” din Bucureşti, când i-a tăiat mâna unui poliţist cu sabia. În 1996, Ion Titişor a fugit în Canada fiind, la acea oră, cel mai căutat infractor român. În 1997, el a fost condamnat în lipsă la 9 ani de închisoare, iar în 2000 canadienii l-au expulzat. Predat oficialilor de la Bucureşti, Fane Spoitoru a fost eliberat condiţionat în octombrie 2003. În 2004 s-a căsătorit cu Elena, fostă picoliţă la ”Sexy Club”.

Fane Spoitoru avea 56 de ani. Pe numele său real Ion Titişor, Fane Spoitoru s-a născut pe 5 iunie 1959, în cartierul Dudești, din București. În clasa a șaptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecând pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua.

 

În anul 1977 a fost înjunghiat la o nuntă și a trebuit să renunțe la sport. După aceea s-a angajat ca muncitor, mai întâi la Gostat și apoi la Întreprinderea Prestări Servicii (IPS). A fost arestat de mai multe ori, în total petrecând 12 ani în închisoare înainte de Revoluție.

Între 1990-1991 a făcut afaceri în Germania, iar cu banii câștigați acolo a cumpărat „Cafeneaua Veche”, din București, și a deschis o linie de taxiuri. În vara anului 1992, în fața fostei discoteci Vox Maris din București, ca urmare a unui scandal, Spoitoru l-a tăiat cu o sabie ninja pe polițistul Nelu Florea, care l-a împușcat la rîndul său, de şapte ori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult