Acasa Actualitate-InternaSocial Ce cauta angajatorii?

Ce cauta angajatorii?

scris de Ziua Veche
2 afisari

Ce cauta angajatorii: manageri, traineri si vanzatori, transmite Mediafax. In primele sase luni ale anului, angajatorii au cautat candidati pentru pozitii de manager, trainer, reprezentanti si agenti de vanzari sau business analyst, potrivit unor statistici realizate de site-ul de recrutare MyJob.

„Anunturile pentru joburi de manager se refera in primul rand la lideri de echipa, tot in vanzari, in asigurari, insa si in marketing sau pentru departamentul economic”, sustine Adela Rapeanu, communication expert in cadrul Myjob. Printre cele mai cautate pozitii din acest an se mai numara cea de project manager, administrator, inginer de software, consultant financiar sau inginer.

 

0 comentariu

Incitatus 22-07-2010 - 17:11

Pot fi anchetat in Romania la cheremul oricarui procuror, fara dovezi clare- pe baza prezumtiei de vinovatie? De ce i se interzice sa vorbeasca? Cum adica, in Romania iti poate cineva interzice sa vorbesti?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult