Acasa Actualitate-InternaSocial Ce şi-a amintit Băsescu la întâlnirea de 35 de ani de la absolvire

Ce şi-a amintit Băsescu la întâlnirea de 35 de ani de la absolvire

scris de A.B.
53 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a sărbătorit, sâmbătă noapte, împreună cu foştii săi colegi de la Academia Navală, 35 de ani de la absolvirea acestei instituţii de învăţământ, petrecerea având loc la vila de protocol din Neptun.

Traian_Basescu

Foto: Mediafax

„A fost frumos, a fost o seară plăcută ca între oamenii mării. Domnul preşedinte este tot timpul o gazdă bună. A fost gazdă bună şi când a fost comandant şi când este preşedinte„, a spus un fost coleg al preşedintelui, citat de Mediafax.

„Am depănat amintiri. Aşa cum s-a întâmplat de 35 de ani încontinuu. Întotdeauna a fost un om excepţional şi aşa va rămâne”, a spus un alt coleg.

De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun.

Preşedintele Traian Băsescu se revăzuse cu foştii colegii, dar şi cu o parte din profesorii lor şi sâmbătă dimineaţă, la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, când a avut loc întâlnirea de 35 de ani de la absolvire. Traian Băsescu s-a declarat emoţionat de această întâlnire şi a spus la finalul ceremoniei că Academia Navală construieşte oameni cu mentalitate de învingător.

El şi-a amintit şi de o întâmplare din perioada când era student şi se afla în marş de instrucţie cu „Bricul Mircea„.

„Probabil marşul cu bricul din anul II este emblematic din amintirile din studenţie. Atunci am fost în Mediterană şi când trebuia să intrăm în Cipru, la Limassol, a început conflictul turco-cipriot şi s-a renunţat la intrare la Limassol, dar am stat în mare timpul care era alocat escalei la Limassol şi era un comandant al divizionului Vele, se numea Moisiuc, cred că a făcut cea mai dură şcoală de marinărie cu noi, începând de la ora 11.00 seara şi până la 4-5 dimineaţa aproape din două în două ore ne urca sus în arboradă la 44 de metri şi ne cobora pe partea cealaltă”, a explicat şeful statului.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”, Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

2 comentarii

Mihai 28-08-2011 - 22:37

Ce presedinte laudaros avem Isi invita fostii colegi in fiecare vara la vila de protocol dn Neputn (pe banii contribuabilului?).

eu 29-08-2011 - 11:35

nu, tovarase…face si el ca tine : ii invita si serveste cu banii primiti din ajutoarele de caldura, din indemnizatia de somer, din dota de „revolutionar” iar desertul il da din cotizatia ta de la USL…=))))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS