Acasa Actualitate-InternaSocial Ce structuri şi-a subordonat premierul Victor Ponta

Ce structuri şi-a subordonat premierul Victor Ponta

scris de M.A.
1 afisari

Premierul Victor Ponta va coordona, prin intermediul Cancelariei, zece instituţii, printre care Secretariatul de Stat pentru Culte, Autoritatea pentru Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) şi Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor, în timp ce SGG va coordona alte cinci structuri.

Ce structuri şi-a subordonat premierul Victor Ponta

Ce structuri şi-a subordonat premierul Victor Ponta

Schema de organizare a Guvernului a fost stabilită în şedinţa de sâmbătă a Cabinetului, prin ordonanţă de urgenţă. Documentul stabileşte că premierul, prin intermediul Cancelariei, coordonează: Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale; Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”; Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice; Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor; Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare; Agenţia Naţională Anti-Doping; Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor; Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor; Secretariatul de Stat pentru Culte; Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, transmite Mediafax.

Până în prezent, în coordonarea premierului au lucrat: Agenţia Naţională de Cadastru (trecută acum în coordonarea SGG); Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale; Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret; Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară (trecută acum în coordonarea ministrului Agriculturii); Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor; Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (desfiinţat acum prin apariţia unui ministru delegat în domeniu la Ministerul Afacerilor Externe); Inspectoratul de Stat în Construcţii (trecut acum din nou la Ministerul Dezvoltării); Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului; Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult