Acasa Actualitate-InternaSocial Cei mai buni barmani din tara

Cei mai buni barmani din tara

scris de Ziua Veche
3 afisari

.In Finala Bar Master Competition – editia 2009, care va avea loc joi, 28 ianuarie in barul Champions (JW Marriott) se vor intalni cei mai buni 10 barmani din tara, conform punctelor obtinute in calificarile ligii desfasurate in 2009, in toata tara. Barmanul care la finalul concursului va acumula cel mai mare punctaj isi va adjudeca titlul de „Cel mai bun barman din Romania”.


 

Separat se va acorda titlul de „Cel mai bun barman in Free Style” pentru concurentul care se claseaza pe primul loc in aceasta proba a finalei.

In prima dintre probele finalei, Working Flair, concurentii trebuie sa prepare 2 bauturi si sa desfaca-toarne o sticla de Carlsberg, avand la dispozitie 4 minute.

Cea de a doua proba a finalei, Free Style, presupune prezentarea unui show de bar propriu, intr-un interval de maximum 7 min. Nu sunt impuse bauturi preparate, finalistii pot lucra cu sticle goale, pot prepara bauturi sau nu, finalitatea fiind o reactie puternica pozitiva din partea publicului. Juriul va analiza rutina ca un „show de bar”, pe care un profesionist trebuie sa-l prezinte in cadrul unui eveniment sau club, bar etc. 

Cei 10 barmani care au ajuns in finala au participat la toate cele patru etape de calificare care s-au desfasurat pe parcursul anului trecut in Mamaia, Bucuresti, Cluj si Iasi. In cadrul fiecarei etape, barmanii au concurat in diverse probe specifice, alese astfel incat sa reflecte necesitatile reale din munca in bar de zi cu zi.

Principala proba de concurs a Bar Master Competition este cea de Working & Exhibition Flair, cea mai in masura sa puna in valoare calitatile barmanilor. Working & Exhibition Flair reprezinta aruncarea sticlelor, a paharelor si a oricaror ustensile folosite in bar intr-un mod cat mai spectaculos, insa fara a pierde din vedere scopul final: servirea optima a clientilor. Organizatorii mai anunta, in comunicatul de presa, ca intrarea este libera.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult