Acasa Actualitate-InternaSocial Cei pensionati abuziv pe caz de invaliditate risca inchisoarea si vor returna integral banii primiti

Cei pensionati abuziv pe caz de invaliditate risca inchisoarea si vor returna integral banii primiti

scris de Ziua Veche
6 afisari

Persoanele incadrate nejustificat intr-un grad de invaliditate pentru a iesi la pensie, precum si medicii care au efectuat operatiunea de incadrare vor fi considerati infractori si vor risca sa fie sanctionati cu inchisoarea, iar pensionarul va fi obligat sa restituie integral banii astfel incasati, informeaza Mediafax. Prevederea a fost introdusa de Guvern ca o completare la proiectul de lege privind pensiile, inaintat Parlamentului pentru angajarea raspunderii. Executivul a mentinut astfel decizia ca in termen de trei ani sa fie verificat modul in care pensionarii de invaliditate au fost incadrati in acest grad, dar a introdus si sanctiuni dure atat pentru persoanele in cazul carora se va descoperi ca au iesit nejustificat la pensie pe motiv de invaliditate, cat si pentru medicii care i-au ajutat.“Daca in urma verificarii incadrarii in grad de invaliditate rezulta ca dreptul la pensia de invaliditate a fost acordat prin savarsirea unor infractiuni, atat beneficiarul pensiei de invaliditate, cat si persoanele care au participat, in orice mod, la savarsirea unei infractiuni ce a avut ca rezultat incadrarea in grad de invaliditate raspund in conditile legii. Beneficiarul pensiei de invaliditate obtinuta prin savarsirea unor infractiuni va putea fi obligat sa restituie integral sumele astfel incasate”, se arata in proiectul de lege.

Actiunile de verificare vor fi efectuate de catre Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale, prin Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca.

0 comentariu

oblioo 07-09-2010 - 00:28

Cand agentii Mossadului israelian Svai si Paul Kurzberg au fost prinsi cu un microbuz plin cu explozibili. Nu era prima oara cand agentii israelieni omorau cetateni americani si britanici, dupa ce fusesera prinsi cu mata in sac in afacerea Lavon, USS Liberty, Achile Lauro etc.

Un reporter BBC afirma ca Mossadul a organizat si executat atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, cu cooperarea agentilor zionisti evrei din CIA si FBI.

http://www.youtube.com/watch?v=CDsW4DyyZvU&feature=player_embedded#!

Ester Blum 07-09-2010 - 08:52

Cat venin ai tu in tine mai?????!!!!Atat de mult incat nu poti sa-l versi decat pe evrei.Mai tuuuuuuuu,din ce fel de neam mai rasarit te tragi decat al evreilor?
Nu tie frica de pedeapsa lui Dumnezeu mai antisemit rapanos?
Dece nu te mananca in ficati constructia unei Moschei la New-York intre fostele turnuri.nu sesisezi ca cei ce vir sa invinga si sa domine lumea sunt musulmanii tai,cancerul civilizatiei…….
Hai sictir scorpie ordinara!!!!!!!!!!!!!

Ester Blum 07-09-2010 - 08:56

Ura ta si al altor descreierati si indoctrinati cu ura si rasism vor duce la catastrofa inegalabila al unei conflagratii din care nu se stie cine va mai ramane.
Nu uita ca EVREII numai sunt cei pe care ia-ti trimis la Bug si Auschwitz iainte de 1944!!!!!

bleamba 07-09-2010 - 10:10

Insinuezi ca holocaustul a fost clocit de pseudoevreii ashkenazi, ca sa-i extermine ce cei adevarati, sefarzii care traiau in vestul Europei ? Oare sa se fi lovit unii de ceilalti in afaceri, de au recurs la acest truc ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult