Acasa Actualitate-InternaSocial Centru mobil de donare de sange in Piata Romana

Centru mobil de donare de sange in Piata Romana

scris de Ziua Veche
1 afisari

Unul dintre cele cinci centre mobile de donare de sange a devenit luni, pentru o zi, functional in Piata Romana din Bucuresti. Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, un alt centru este functional in Iasi, iar in urmatoarele trei saptamani alte trei centre mobile vor functiona in Timisoara, Targu Mures si Craiova.
Actiunea de donare de sange benevola in centrele mobile este organizata de Ministerul Sanatatii, Institutul de Hematologie si de Crucea Rosie, informeaza Agerpres.

„Incercam sa aducem mai aproape de sanatate aceste centre benevole de donare de sange. Este foarte important pentru noi acest proiect, intrucat centrele ajung in mijlocul comunitatilor”, a declarat luni ministrul Sanatatii, Cseke Attila.

El a precizat ca actiunea de donare de sange nu se va limita aici, cele cinci centre mobile urmand a fi deplasate in zonele pe care trebuie sa le acopere cu o periodicitate de doua-trei zile.

Referindu-se la procesul de descentralizare, demnitarul a aratat ca procesele de transfer ale spitalelor de la Ministerul Sanatatii la autoritatile locale pot fi semnate incepand de marti.

0 comentariu

Horatiu 20-07-2010 - 16:52

Cred că Udrea ar putea să rezolve situaţia construcţiilor din Bucureşti. Să nu se mai construiască aşa aiurea, după cum îl taie pe fiecare capul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult