Acasa Actualitate-InternaSocial Cerșetorul care conduce 3 BMW-uri

Cerșetorul care conduce 3 BMW-uri

scris de Gabriel Dogaru
27 afisari

Un tânăr din Filiași, județul Dolj, în vîrstă de 25 de ani, este unul dintre cele mai spectaculoase personaje mediatizate de presa din România în acest an.

Cersetor cu trei masini FOTO: captură PRO TV

Cersetor cu trei masini (FOTO: captură PRO TV)

Ștefan, al cărui nume complet nu a fost dat publicității, a fost subiectul unui reportaj difuzat de PROTV, la știri, deoarece este cerșetor și are un picior amputat, în urma unui accident auto. Dar nu infirmitatea sa este subiectul principal, și faptul că Poliția din Pitești l-a prins pe acesta la cerșit în repetate rânduri, folosindu-se de handicapul său. Cea mai halucinantă informație pe care polițiștii au oferit-o jurnaliștilor de la PRO TV  fost aceea că cerșetorul are 3 automobile BMW pe care le conduce, inclusiv un BMW X6. Mașina cu care venise în Pitești chiar în timpul realizării materialului, un BMW Serie 5 de generație mai veche, era parcată în curtea Casei Corpului Didactic. Personalul instituției a confirmat reporterilor că tânărul cerșetor a coborât din mașina parcată acolo.

Potrivit PROTV, tânărul cerșește în mai multe orașe din țară, inclusiv pe litoral. Este o persoană inteligentă și a lucrat în domeniul IT. Stă la hotel în localitățile în care merge să cerșească și mănâncă la restaurant. După estimările polițiștilor, Ștefan câștigă câteva sute de lei pe zi. Asta poate să însemne 100 – 200 de euro. Adică ar putea aduna și câteva mii de euro lunar.

2 comentarii

BULA 19-12-2013 - 08:18

Eu nu mai dau bani la cersetori. M-am luat dupa nevasta-mea, care zice ca cersetorii iti fura norocul cand le dai bani.

un golan 19-12-2013 - 09:46

eu nu mai dau bani la neveste. m-am luat dupa cersetorul meu care zice ca nevestele iti fura norocul cand le dai bani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS