Acasa Actualitate-InternaSocial CFR: Ȋntȃrzieri majore la trenurile care sosesc-pleacă din București

CFR: Ȋntȃrzieri majore la trenurile care sosesc-pleacă din București

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Trenurile care sosesc sau pleacă pleacă în/din București din/ spre zona care s-a aflat sub avertizare de Cod Roșu pot înregistra întârzieri majore.

CFR: Ȋntȃrzieri majore la trenurile care sosesc-pleacă din București

Companiile feroviare CFR SA și CFR Călători depun toate eforturile pentru ca liniile feroviare din zona care a fost sub avertizare de Cod Roșu să rămână deschise în continuare circulației în condiții de siguranță, conform unui comunicat remis de Agerpres. „Precizăm că, în sud-estul țării, circulația feroviară se desfășoară în condiții de ninsoare abundentă și vânt puternic, fiind necesară intervenția permanentă cu pluguri și personal pentru deszăpezirea liniilor și a instalațiilor de cale.(…) CFR Călători informează că, din cauza condițiilor meteorologice, trenurile care sosesc /pleacă în/din București din/spre zona care s-a aflat sub avertizare de Cod Roșu pot înregistra întârzieri majore”, precizează reprezentanții celor două companii.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod Roșu de viscol și ninsoare abundentă, valabilă începând cu ora 15:00, timp de șapte ore, în județele Brăila, Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea. Miercuri, au fost anulate 177 de trenuri, decizia luată de operatorii feroviari fiind necesară întrucât în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult