Acasa Actualitate-InternaSocial CFR ieftineste Cartea de calatorie

CFR ieftineste Cartea de calatorie

scris de Ziua Veche
3 afisari

CFR Calatori anunta ca pretul ofertei „Cartea de calatorie” va fi redus incepand de marti cu circa 30%. Oferta a fost lansata in mai 2008, adresandu-se in special oamenilor de afaceri care opteaza sa calatoreasca frecvent cu trenul si firmelor comerciale al caror delegati efectueaza numeroase deplasari pe o perioada de 6 luni sau 1 an.


Pentru societatile comerciale, caracterul nenominal reprezinta un avantaj al acestei oferte, intrucat orice angajat din cadrul institutiei respective poate circula cu cartea de calatorie oriunde in tara si cu orice rang de tren, informeaza CFR. De la data de 1 iunie 2010, pretul pentru o carte de calatorie cu valabilitate de 6 luni va fi de  3.200 lei, iar pentru o valabilitate de 1 an va costa 6.000 lei. Cartea de calatorie poate fi folosita doar la clasa a 2-a (indiferent de rangul trenului) atat de persoane juridice, cat si de persoane fizice pentru orice destinatie la nivel national. La trenurile de rang superior (accelerat, rapid, intercity) nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului, posesorul cartii de calatorie avand posibilitatea sa ocupe orice loc liber din tren, insa daca se doreste o calatorie cu loc rezervat se va procura si tichetul de rezervare, care costa 2,4 lei.

0 comentariu

Ionut 19-07-2010 - 06:31

Joan Miro – nu a fost nici portughez nici brazilian, ci spaniol

Foreskin 21-07-2010 - 18:50

..dar timpul tot nu-i trecut pentru niscai palme, un shut in khur si o flegma’ntre ochi… NU VA PROTESTA… Stie el DE CE..

laurica 29-07-2010 - 10:00

Rusii traiesc in Rusia o pace rece cu europeni si americani iar din aceasta pace rece au de pierdut.

Nu europeni sau americani trebuie sa aibe un comportament mai civilizat si mai cald, ci rusii deoerece rusi au diferite mentalitati si ganduri daunatoare.

AMERICANI SI EUROPENI POT TRAI SI FARA RUSI, DAR RUSII FARA AMERICANI NU POT TRAI ASA DE BINE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult