Acasa Actualitate-InternaSocial CFR: Mersul trenurilor și programul agențiilor de Sărbători

CFR: Mersul trenurilor și programul agențiilor de Sărbători

scris de C.S.
9 afisari

CFR a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în perioada Sărbătorilor de iarnă, pentru a răspunde traficului mare de călători din această perioadă.

CFR suplimentează numărul de trenuri pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Astfel, în intervalul 25 decembrie-5 ianuarie 2014, 14 trenuri noi vor fi introduse de CFR pe rutele cele mai solicitate de la nivelul întregii țări.

De asemenea, pe toată perioada Sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai utilizate rute din București spre Craiova, Brașov, Bicaz, Botoșani, Iași, Timișoara, Baia Mare, Arad, Suceava, Vatra Dornei vor fi suplimentate cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit și cușete.

Totodată, trenurile care fac legătura între stațiunile de pe Valea Prahovei și principalele orașe ale țării vor fi suplimentate cu vagoane.

În zilele cu trafic redus de călători din intervalul 25 decembrie 2013 — 4 ianuarie 2014 vor fi anulate unele trenuri InterRegio, precum și trenuri Regio, acestea urmând să fie comunicate în stațiile de plecări/sosiri.

CFR Călători precizează că în zilele de 23 și 30 decembrie programul agențiilor de voiaj va fi unul obișnuit de lucru, iar în zilele de 24, 27, 31 decembrie 2013 și 3 ianuarie vor fi deschise toate agențiile de voiaj CFR în intervalul orar 8.00 — 15.30, iar în zilele de 25, 26 decembrie și 1 și 2 ianuarie agențiile vor fi închise.

3 comentarii

cici 19-12-2013 - 16:28

„Jaf din banii publici la CFR Calatori: O singura licitatie la 152 de contracte!

Mai mult ca sigur, Valentin Dorobantu stie ca nu va putea spolia la nesfarsit bugetul CFR Calatori.
Iata insa ca procurorii anticoruptie sunt pe cale sa confirme ca managerul de la CFR Calatori a reusit un adevarat record absolut, greu de egalat pana si de ceilalti colegi din „caracatita Fenechiu”, ca George Micu sau Cristian Ghibu. Iar ancheta privind acordarea contractelor de catre Valentin Dorobantu este de-abia la inceput, astfel ca performanta poate fi chiar mult mai mare.
Furnizorii, reparatorii, salubrizatorii , etc. s-au imbogatit in urma achizitiilor efectuate de CFR Calatori in anul 2013 „in totalitate legale” fara sa faca mai nimic, iar platile catre acestia se fac preferential , functie de „parandarat”
Mai mult, stam si ne intrebam pentru ce mai exista si Reparatii Locomotive Brasov(SCRL BRASOV) gaura neagra a CFR Calatori ?

micuu 19-12-2013 - 17:06

Trenuri ieftine, bune in toata Romania le gasiti la regiotrans, transferoviar. Puteti merge in Romania cu ele daca vreti cu trenul.

LILI 22-12-2013 - 11:49

„De la instalarea în urmă cu cateva luni ca ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu a fost bombardată cu o mulţime de sesizări la adresa directorului general al CFR Călători, Valentin Dorobanţu,care are un salariu lunar de peste 9000 de euro.
Sesizările au venit atât din rândul ceferiştilor, dar şi de la mai multe instituţii publice, cum ar fi Consiliul Concurenţei, Camera Deputaţilor ori Senatul României.
Reclamaţiile au vizat în special managementul catastrofal practicat de Valentin Dorobanţu. Acesta este acuzat că vrea să falimenteze compania CFR Călători și că face jocurile operatorilor privaţi de transport persoane.
Până acum, însă, Ramona Mănescu nu a dispus nicio măsură concretă pentru stoparea jafului regizat de Dorobanţu”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult