Acasa Actualitate-InternaSocial Cine e adolescenta căutată de trei zile în Retezat

Cine e adolescenta căutată de trei zile în Retezat

scris de A.B.
0 afisari

Peste 20 de jandarmi din Timişoara s-au alăturat, sâmbătă, echipelor care o caută pe adolescenta de 14 ani dispărută în Parcul Naţional Retezat în urmă cu trei zile, ea plecând din locul de campare al taberei în care se afla alături mai mulţi copii.

Căutările fetei au fost reluate sâmbătă dimineaţă, după ce fuseseră întrerupte vineri seară din cauza întunericului.

„Echipele de salvare continuă, sâmbătă, căutările tinerei dispărute în 20 august în Masivul Retezat. Numărul salvatorilor montani angrenaţi în cautări este de 60 de persoane, ei fiind însoţiţi de câini specializaţi în căutarea persoanelor dispărute”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, Lucian Stoichiţoiu.
Echipelor de salvare-căutare din Hunedoara li s-au alăturat şi 22 de jandarmi de la Gruparea Mobilă din Timişoara, astfel încât în prezent 82 de persoane participă la operaţiunea de căutare a adolescentei.

Adolescenta este instituţionalizată într-un centru de plasament din Lupeni, iar când a dispărut, în urmă cu trei zile, mergea, alături de un grup de copii, într-o drumeţie spre Lacul Bucura din Munţii Retezat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult