Acasa Actualitate-InternaSocial Cine este noul viceprimar al Capitalei, după demisia lui Tudy

Cine este noul viceprimar al Capitalei, după demisia lui Tudy

scris de S. P.
10 afisari

Consilierii PNL nu au votat propunerea pentru funcţia de viceprimar iar cei de la USB s-au abţinut.

Michaela-Tomniţa Florescu

Michaela-Tomniţa Florescu

Michaela-Tomniţa Florescu este arhitect şi a fost propusă de ALDE pentru funcţia de viceprimar după ce Tudor Ionescu a demisionat, invocând drept motiv campania mediatică declanşată împotriva lui ”pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii private”. Michaela-Tomniţa Florescu a fost votată de 28 de consilieri viceprimar al Capitalei, fiind sigurul candidat la această funcţie.

„Vreau să mulţumesc celor care m-au votat, mă simt onorată şi în acelaşi timp foarte responsabilă. Am însă o oarecare nelămurire. Mi s-a cerut un CV pe care l-am trimis tuturor. Ce să înţeleg, că în clipa în care nu m-au votat, mi-au redus cariera şi viaţa mea profesională la zero? Mulţumesc! Nu am înţeles de ce nu aţi votat şi o spun cu toată amiciţia. Eu în continuare sper să fim o echipă, pentru că toţi, bănuiesc, avem bune intenţii şi nu bune intenţii ci foarte bune intenţii”, a declarat noul viceprimar al Capitalei.

În declaraţia de avere postată pe site-ul Primăriei Capitalei, Michaela-Tomniţa Florescu menţionează ca are două case în Bucureşti, una de 230 mp, achiziţionată în anul 2007, şi o a două cu o suprafaţă de 186, cumpărată în 2011. De asemenea, în declaraţia acesteia de avere se regăsesc obiecte de artă şi bijuterii în valoare de 230.000 euro.

Al doilea viceprimar al Capitalei este Aurelian Bădulescu, propus de PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult