Acasa Actualitate-InternaSocial Cine-i om şi cine-i câine? Legea maidanezilor la Deputaţi

Cine-i om şi cine-i câine? Legea maidanezilor la Deputaţi

scris de P.C.R.
5 afisari

Camera Deputaţilor a început, luni, dezbaterea pe articole la proiectul de lege pentru modificarea şi completarea OUG privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, informează Agerpres.

caini maidanezi fara stapan eutanasiatPrimele zece articole au fost adoptate, dezbaterile fiind întrerupte la ora 18,00, deoarece programul de lucru al plenului a fost epuizat, urmând a fi reluate în şedinţa de plen de marţi.

Reprezentanţii PSD, PNL şi cei ai Grupului minorităţilor naţionale au anunţat că nu vor susţine adoptarea legii câinilor fără stăpân.

„Suntem în faţa unei legi care este în vigoare şi care a ajutat ca oamenii să înceapă să gândească altfel. Ea face parte dintre legile care educă. Numai că în ultimele zile au început să apară acte de cruzime împotriva animalelor fără stăpân greu de înţeles, la Botoşani, la Letea şi cred că proiectul acestei legi care vorbeşte despre cruzime a încurajat acest lucru, de aceea trebuie să-l oprim”, a spus de la tribuna plenului liderul Grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

De asemenea, deputaţii Opoziţiei şi cei ai minorităţilor naţionale au propus ca proiectul de lege să fie retrimis la Comisia pentru administraţie publică pentru a fi dezbătut pe toată perioada verii de părţile implicate.

5 comentarii

HECTOR 30-05-2011 - 20:15

Nu va purtati bestial cu bietele animale !
Nu abuzati de faptul ca sunteti intr-o pozitie avantajoasa, mai numerosi si mai inteligenti decat ele, dar mai jigodii.
Cainii comunitari nu fac nici pe departe atat de mult rau, pe cat se zice. Supravietuiesc si ei printre noi. Nu-i exterminati din motive politice, ca nu veti avea voturi in plus, ba dimpotriva, o sa-i pierdeti si pe putinii fraieri care mai participa la votare.
Bai Basescule, la tine ma gandesc acum ! O sa ti-o furi, cu legea asta.

urbos 30-05-2011 - 21:10

Cainii vagabonzi trebuie eliminati prin orice mijloace. Reprezinta un pericol pentru om. Animalele stau in padure, nu in oras. Cine vrea sa stea cu animalele sa se mute in padure.

HECTOR 31-05-2011 - 07:01

Mai animal ca tine nu e altul. Ai creierul cat nuca.

Ciu Huhu 30-05-2011 - 21:59

Lesinatule fara creier, ciinii sint animale de prada, IN FIECARE AN UCID MILIOANE DE OAMENI SI MUSCA SUTE DE MILIOANE DE OAMENI IN INTREAGA LUME, inconstientule!!!

H2SO4 31-05-2011 - 05:21

Si tu ce fel de animal paros esti ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult