Acasa Actualitate-InternaSocial Cine l-a trimis pe doctorul Brădişteanu la căpătâiul regelui Cioabă în Antalya

Cine l-a trimis pe doctorul Brădişteanu la căpătâiul regelui Cioabă în Antalya

scris de A.H.
6 afisari

Florin Cioabă va urma un tratament medicamentos, întrucât starea sănătăţii sale nu permite în acest moment realizarea unei intervenţii chirurgicale, a declarat joi medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul Floreasca din Capitală, care a mers în Antalya pentru a-l evalua.

serban bradisteanu

Serban Bradisteanu

„În prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei intervenţii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos”, a spus medicul Şerban Brădişteanu, după ce l-a evaluat, în Antalya, pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă.

Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a plecat miercuri noapte spre Antalya, pentru a stabili dacă Florin Cioabă ar putea fi operat acolo sau ar putea fi transportat în România.

Întrucât starea de sănătate a lui Florin Cioabă nu permite o intervenţie chirurgicală, medicii care îl îngrijesc au hotărât să-l supună unui tratatament medicamentos, sub atentă supraveghere şi monitorizare, a precizat Brădişteanu.

Brădişteanu a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu l-a rugat să meargă în Turcia pentru a evalua starea de sănătate a lui Florin Cioabă şi a aprecia ce este mai bine de făcut pentru acesta.

Şerban Brădişteanu a spus, pe Aeroportul „Henri Coandă”, la revenirea în ţară după ce a fost în Antalya pentru a-l evalua pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, că în prezent se vorbeşte despre şansele acestuia de a rămâne în viaţă, starea lui fiind gravă.

Întrebat cine l-a solicitat să meargă în Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioabă, medicul Şerban Brădişteanu a spus că rugămintea a venit din partea preşedintelui Traian Băsescu.

„Preşedintele Traian Băsescu m-a rugat, dacă vreau şi pot, să fac această vizită medicală, împreună cu anestezista mea, petnru a aprecia ce este mai bine de făcut pşentru un om, până la urmă”, a spus Brădiştanu.

Întrebat cine a suportat costurile, Brădişteanu a spus că toate cheltuielile au fost suportate de familia lui Florin Cioabă.

Fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat pentru Mediafax, că tatăl său a suferit, luni după-amiază, un preinfarct şi este în comă indusă, la un spital din Antalya.

„Tata a suferit un preinfarct ieri după-amiază (luni după-amiază, n.r.), el se ştia cardiac, însă nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost călduri foarte mari şi asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineaţă şi era foarte agitat, iar acum ştiu că este într-o comă indusă medical”, spunea atunci Dorin Cioabă, care se afla în Turcia.

11 comentarii

Dinu 15-08-2013 - 22:07

Cu ceva vreme in urma il dade-a pe tava la DNA …pentru A.Nastase! Acum il roaga sa-l vada pe cumatrul sau asa zisul imparat…Bine ca nu-l arestase-ra inca pe doctor, ca altfel nu avea pe cine ruga ! Halal om ……imi e lehamite sa mai spun ceva ….

Ereticul 15-08-2013 - 23:37

Dublu standard, conform traditei:
– comunist pana faci avere,
– feminista pana la casatorie,
– ateu pana la prima pana de motor a avionului aflat in zbor …

Antibasistul 16-08-2013 - 13:19

Om? Asa se comporta un om?

CONGO 16-08-2013 - 13:37

Ce fel de cetatean roman esti tu daca zici „om” cu o mic, despre Presedinte? Ia sa dai pasaportul inapoi, gata cu obrazniciile astea!

Ionel 16-08-2013 - 10:29

Daca e sa ma uit mai bine , Basescu seamana cu Cioaba si Ponta. Pariez ca astia sunt neamuri.

UnUL 16-08-2013 - 10:55

Ionele, cred că trebuie să îți schimbi ochelarii.

Antibasistul 16-08-2013 - 13:16

Cistigi pariul!

CONGO 16-08-2013 - 13:38

Tu semeni cu Morsi, si esti cracanat ca toti sefii alcaida, de la mersul pe camila

ValVerde 16-08-2013 - 15:55

Ntz…el e camila…

Antibasistul 16-08-2013 - 17:15

Tu si ji danii veti fi calariti de musulmani, deci camile!

BULA 19-08-2013 - 10:32

O fi fost trimis de stapanire, sa aranjeze cu turcii sa-l treaca pe Cioaba mai repede pe lumea cealalalta. Cine stie in ce afaceri s-o fi bagat „regele” cu securistii ai mari (Base) si deranja.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult