Acasa Actualitate-InternaSocial Circulaţie dificilă din cauza Podului Giurgiu – Ruse

Circulaţie dificilă din cauza Podului Giurgiu – Ruse

scris de M.A.
1 afisari

Partea bulgară a Podului Prieteniei Giurgiu – Ruse este în reparaţii. Din această cauză sunt instituite restricţii de circulaţie.

Podul Giurgiu Ruse - se lucreaza (24chasa.bg)

Podul Giurgiu Ruse - se lucreaza (foto: 24chasa.bg)

În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, se execută lucrări de modernizare care includ refacerea suprafeţei carosabile şi amenajarea unor intersecţii cu sens giratoriu, anunţă Infotrafic.

Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare.

În judeţul Constanţa, pe raza municipiului Cernavodă, se circulă cu viteză redusă, de obicei în coloană, din cauza devierii traficului de pe DN22C care este închis pentru lucrări între kilometrii 0 şi 4+100 metri.

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să folosească rutele ocolitoare prin HârşovaDN2A sau prin OstrovDN3 (unde se traversează Dunărea cu bacul).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult