Acasa Actualitate-InternaSocial Circulatie restrictionata pe Bulevardul Aviatorilor

Circulatie restrictionata pe Bulevardul Aviatorilor

scris de Ziua Veche
3 afisari

Traficul rutier se inchide pe trei benzi de circulatie pe tronsonul Piata Charles de Gaulle – Monumentul Aviatorilor, in vederea continuarii lucrarilor de asfaltare a partii carosabile pe bd. Aviatorilor, informeaza Administratia Strazilor Bucuresti (ASB), transmite Agerpres.Circulatia auto se va desfasura in continuare pe doua benzi, dinspre Piata Victoriei catre Piata Charles de Gaulle si pe un singur sens, de la Piata Charles de Gaulle pana la Monumentul Aviatorilor. Potrivit ASB, se vor scoate pavelele, se va realiza excavatia si se vor turna mai multe straturi din fundatie. La final, calea de rulare va fi acoperita cu asfalt. Constructorul estimeaza ca lucrarile la acest tronson vor dura pana la mijlocul lunii septembrie. Primul tronson, dintre Pod Bordei- Piata Charles de Gaulle va fi redat integral circulatiei auto pana la finele acestei luni.

ASB mai informeaza ca Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a obtinut acordul de principiu de la Ministerul Culturii si Patrimoniul National, pentru a turna mixtura astfaltica pe calea de rulare Bd. Aviatorilor- Piata Charles de Gaulle- Bd. M Eliade- Bd. Constantin Prezan. Acordul se refera strict la calea de rulare cu trafic intens, mai putin zona din jurul Monumentului Aviatorilor, bretelele si trotuarele, cu mentiunea ca trebuie folosite numai borduri din granit.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult