Acasa Actualitate-InternaSocial CITITI AICI unde se circula cu dificultate in tara

CITITI AICI unde se circula cu dificultate in tara

scris de Ziua Veche
6 afisari 

In judetul Cluj nici un drum nu este inchis sau blocat. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile din judet. Ninge in tot judetul, iar stratul de zapada depusa pe carosabil are o grosime intre 1 si 5 cm in zona de ses si pana la 15 cm in zona de munte, transmite Radio Romania Actualitati. Luni dimineata, se actiona cu cu 55 de utilaje pe 70 de sectoare de drumuri judetene pentru indepartarea zapezii de pe carosabil si combaterea ghetii.

In judetul Arges ningea la prima ora, iar partea carosabila, pe toate drumurile, este umeda. Pe Autostrada A1, ninge, dar stratul de zapada nou depus este foarte subtire. Carosabil umed este si pe DN 7 Pitesti -Rm. Valcea ca si pe DN 65 Pitesti – Slatina si DN 73 Campulung – Brasov. Nu sunt drumuri cu circulatia inchisa sau intrerupta.

In Teleorman, pe DE 70, dar si pe toate celelalte drumuri nationale si judetene, traficul rutier se desfasoara in conditii bune. Carosabilul este ud, din cauza ploii de azi noapte, pe alocuri, la traversarea localitatilor, cu mizga si alunecos.

Lucratori de la drumurile nationale si judetene imprastie materiale antiderapante pentru impiedicarea formarii poleiului. Politia rutiera monitorizeaza viteza de deplasare a autovehiculelor, cu radare mobile, pe DE 70, la Draganesti Vlasca si Plosca. Pe DN 17 in Pasul Tihuta circulatia este ingreunata de zapada si viscol, vizibilitatea fiind redusa aproape de granita cu judetul Suceava.

Dispecerul de serviciu de la Sectia Bistrita a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj a informat, luni, ca in zona actioneaza 15 utilaje care imprastie sare si nisip pe carosabil pentru evitarea blocajelor.

In total, au fost imprastiate, pana acum, peste 200 de tone de antiderapant. Pasul Tihuta face legatura intre Transilvania si Moldova.

Circulatia pe Drumul National 18 intre Baia Mare-Sighetu Marmatiei in Pasul Gutai si la Borsa, in Pasul Prislop spre Suceava se desfasoara in conditii de iarna cu zapada framantata pe carosabil pana la 2 centimetri.

Carosabil acoperit si pe Drumul Judetean 109F intre Cavnic – Budesti. Utilajele de deszapezire actioneaza in nordul judetului la Viseu-Borsa unde se semnaleaza ninsori.

Aparatele de masurat viteza sunt amplasate in judetul Bistrita-Nasaud, luni, de la ora 6.00 la 14.00, pe DN 17 intre Bistrita, Sintereag, Ciceu-Mihaiesti; pe DN 17 D intre Nasaud, Sangeorz-Bai, sant pe DN 15 A intre Galatii Bistritei si Teaca.

De la ora 14.00 la ora 22.00, pe DN 17 intre localitatile Bistrita, sieu-Magherus, sintereag, Ciceu-Mihaiesti si Bistrita, Livezile, Prundu Bargaului si Tiha Bargaului.

Radarele Politiei Beclean vor actiona, de la ora 7.00 la ora 15.00, pe DN 17 intre Beclean si Uriu, iar de la 15.00 la 19.00, pe DN 17, in Beclean

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS