Acasa Actualitate-InternaSocial Ciucă, despre creşterea pensiilor cu 16%: Să nu ne jucăm cu aşteptările cetăţenilor

Ciucă, despre creşterea pensiilor cu 16%: Să nu ne jucăm cu aşteptările cetăţenilor

scris de Misu Andrei
117 Afisari

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, cu privire la propunerea făcută de prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan ca pensiile să crească cu 16%, nu doar cu 10% cum a propus PSD, că este nevoie de responsabilitate.

Foto: Guvernul României

„Se încadrează la o dispută prin care cred trebuie să dovedim responsabilitate şi să nu ne jucăm cu aşteptările cetăţenilor români. PNL, la fel ca PSD, s-au coordonat şi am luat deciziile care au fost la îndemâna Guvernului, pe baza posibilităţilor Guvernului, prin toate pachetele de măsuri pe care le-am decis până în acest moment. La fel vom face şi de acum înainte, foarte responsabil, cu cifrele pe masă şi în momentul în care vom avea proiectul de buget vom anunţa şi măsurile de natură socială, pentru că este normal ca românii să fie protejaţi, este normal ca economia României să fie protejată”, a afirmat Nicolae Ciucă, înainte de a participa la evenimentul „România Viitorului” organizat la Politehnică.

Acesta a precizat că aşteaptă în octombrie proiecţia de buget, după care vor fi anunţate şi măsurile ce urmează să fie luate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult