Acasa Actualitate-InternaSocial Clasa pregătitoare. Controverse între premierul Ponta şi ministrul Pricopie

Clasa pregătitoare. Controverse între premierul Ponta şi ministrul Pricopie

scris de M.A.
3 afisari

Clasa pregătitoare. Controverse între premierul Ponta şi ministrul Pricopie. Premierul a reafirmat luni că trecerea clasei pregătitoare, aşa-numita clasă zero, de la grădiniţă la şcoală reprezintă o greşeală.

Clasa pregătitoare. Controverse între premierul Ponta şi ministrul Pricopie

Clasa pregătitoare face parte din ciclul primar. Rămâne la şcoală din punct de vedere metodologic”, a declarat dumnică ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Victor Ponta a arătat că nu este de acord cu această măsură şi a precizat că l-a chemat pe ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, să aibă o discuţie în acest sens. Premierul a mai spus, înaintea şedinţei Uniunii Social Liberale, că legea privind Bacalaureatul profesional se află în Parlament urmând a fi promulgată.

„Am văzut. L-am chemat astăzi pe ministrul Educaţiei să-mi explice. Mie mi se pare o greşeală şi vreau să îmi explice exact ce se poate face în acest an, pentru că eu cred că ar trebui clasa pregătitoare să rămână la grădiniţă„, a spus premierul. „Să vedem din punct de vedere logistic cum putem să aplicăm acest lucru chiar din acest an”, a precizat Victor Ponta.

1 comentariu

Zenovia-Zamfira 14-01-2013 - 14:30

Aceasta interventie a PM-lui este hotaratoare si va schimba radical economia si chiar si istoria Romaniei pentru secolele urmatoare.

Interventia urmatoare, de asemenea indelung asteptata de prichindeiii romani, este despre hotararea esentiala daca copertile abecedarului sa fie colorate sau nu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult