Acasa Actualitate-InternaSocial Cluj: O maşină a intrat într-un microbuz şcolar, 4 copii răniţi

Cluj: O maşină a intrat într-un microbuz şcolar, 4 copii răniţi

scris de A.B.
9 afisari

Un microbuz şcolar, a fost lovit în plin de un autoturism. În urma accidentului petrecut în localitatea clujeană Bonţida, cinci copii şi şoferul microbuzului au fost răniţi.

ambulanta

foto: monitorulcj.ro

Un autoturism care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un microbuz şcolar în care se aflau 5 copii. Microbuzul staţiona pe marginea drumului când a fost lovit în plin de un autoturism.  În urma impactului, 4 copii au ajuns la spital. Din fericire, rănile sunt minore. De asemenea, şoferul autoturismului care a provocat accidentul a suferit răni uşoare, a declarat pentru România TV purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea. „Se pare că accidentul s-a produs pentru că şoferul autoturismului nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă”, a spus Purdea. În microbuz erau 17 copii, iar patru dintre ei au ajuns la spital. „Toţi copiii au fost examinaţi. Patru dintre ei au fost transportaţi la UPU Cluj pentru investigaţii suplimentare. Copiii au suferit contuzii la umăr şi traumatisme la picior, însă viaţa nu le-a fost pusă în pericol”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Cluj, Horia Simu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult