Acasa Actualitate-InternaSocial Coadă şi înghesuială la magazinul deschis de Fisc

Coadă şi înghesuială la magazinul deschis de Fisc

scris de Ziua Veche
7 afisari

Zeci de oameni s-au aşezat la coadă de la cinci dimineaţa la primul magazin pe care ANAF l-a deschis, luni, în Bucureşti. Chiar dacă nu prea ştiu exact ce se vinde în magazin, oamenii au venit de la primele ore ale dimineţii şi s-au aşezat la coadă pentru a fi siguri că vor apuca să cumpere produse ieftine din magazinul deschis de Fisc.

La deschidere, clienţii s-au înghesuit, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine, conform Realitatea.net.

Oamenii pot cumpăra produse variate, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte şi electrocasnice până la decoraţiuni pentru bradul de Crăciun. Preţul produselor pornesc de la 0,40 de bani şi ajung la cel mult 32 de lei. De exemplu, o bere la doză se vinde la doar 1,3 lei, iar sucurile carbogazoase se vând la doar 3 lei.

Magazinul de produse confiscate se află pe strada Măriuca nr. 14, în sectorul 4,  iar programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 09.00-15.00.

Marfa pe care o vinde fiscul la jumătate de preţ provine din marile en-gros-uri ale Capitalei şi a fost confiscată de Garda Financiară, Vamă sau Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte pe produse.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult