Acasa Actualitate-InternaSocial Coaforul din Perla – Mărturia fiului criminalului din Dorobanţi

Coaforul din Perla – Mărturia fiului criminalului din Dorobanţi

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Bogdan Vlădan: Tata mi-a spus că mă iubeşte. Nu ştie de ce a comis această faptă. Mi-a spus că o iubeşte şi pe mama.

Gheorghe Vladan

Gheorghe Vladan

Bogdan Vlădan, fiul criminalului din Dorobanţi, prezent la percheziţia făcută de anchetatori în locuinţa familiei sale, a declarat că tatăl său l-a asigurat că îl iubeşte şi că nu îşi poate explica de ce a comis această crimă.

Întrebat dacă tatăl i-a spus de ce a ales să meargă la salonul de cosmetică unde lucra soţia lui, Felicia, pentru a o împuşca, fiul atacatorului a mărtusisit, pentru Mediafax: “Mi-a spus că nu ştie de ce a făcut asta”.

La rândul său, avocatul din oficiu al asasinului, Eugenia Rădoi, a declarat că Gheorghe Vlădan nu este conştient de ceea ce s-a întâmplat, el întrebând de mai multe ori în cursul zilei de marţi dacă soţia lui trăieşte. În atacul armat au murit două persoane, iar alte şase sunt internate în spital, în stare gravă.

3 comentarii

...0vidiu... 06-03-2012 - 19:53

… daca un cetatean curajos ar fi reusit sa-l dezarmeze pe criminal , politia l-ar fi anchetat pe acesta pentru agresarea unui ,, coleg”…
Lasi , cum ii stim , politistii se dezic de cel caruia i-au pus arma in mana si
l-au sprijinit in comiterea de ilegalitati …
Toti …

DXN 08-03-2012 - 22:06

Agresorul isi face un mare rau: NIMENI NU-L CREDE!
Este clar ca mediul sau de viata si l-a predat fiuluisau care este ofiter NATO.
Nonsalanta idioata a functionarilor suficienti din MApN si MAI care se numeste clinic TEMBELISM a facut ca un preistoric sa predea stafeta fiului sau. Pentru mine nu-i nicio indoiala: FIU-S’U VA OMORI CEL PUTIN DOUA SUFLETE PE AN. Astia au norma! Se folosesc de legislatie si de cretinii politisti (adjectiv) ca sa arate ca ei stapanesc Romania. Daca un cacat de militian il face “javra ordinara” pe Presedintele tarii, atunci ce o sa faca cu sotia, prietena, soacra, vecina, … . De ca nu vine cu pistolu’ la un barbat care are un AKM? Nici lasi nu sunt, sunt rahati!

digital 08-03-2012 - 22:14

te crezi mare sculă,dacă ești de la ZV?!
scrie-ți tu singur,ție,idioten….poate te simți mai bine

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS