Acasa Actualitate-InternaSocial Cod Portocaliu de ploi: Bilanțul ISU București

Cod Portocaliu de ploi: Bilanțul ISU București

scris de Z.V.
9 afisari

Trei persoane au fost rănite, 75 de autoturisme au fost avariate, iar 146 de copaci au fost doborâţi de vântul puternic, marţi, 1 octomrie în București.

Cod Portocaliu de ploi: Bilanțul ISU București (foto:arq.ro)

Un bilanţ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, pentru intervalul orar 5.00-17.00 de marți, 1 octombrie, aratǎ cǎ din cauza vremii, au căzut nouă panouri publicitare, şase cabluri electrice şi trei stâlpi, trei elemente de acoperiş au fost desprinse, iar şase străzi au fost inundate. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru mediafax cǎ trei persoane au fost rănite după ce au fost lovite de crengi smulse de vânt. Este vorba despre o femeie rănită în timp ce se afla în zona Piaţa Presei Libere, un bărbat rănit pe Bulevardul Ion Mihalache şi un tânăr de 17 ani care a fost accidentat pe strada Cetatea de Baltă şi transportat la Spitalul Universitar.

Majoritatea solicitărilor la ISU Bucureşti au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil, pe autoturisme sau pe locuinţe. Intervenţiile de lungă durată au fost cele pentru scoaterea apei acumulate în subsolurile locuinţelor sau pe carosabil, în mai multe zone din Capitală, printre care Şoseaua Antiaeriană, strada Jiului, strada Dumitru Brumărescu, Drumul Între Tarlale şi Bulevardul Poligrafiei.

4 comentarii

BULA 02-10-2013 - 10:37

Va fi si mai nasol de acum incolo. Sa strangeti lemne de incalzit si sa aveti pe terasa minim doi saci cu fasole.
http://romanian.ruvr.ru/2013_09_30/Victor-Ponta-accelereaza-vanzarea-tarii-6499/

pathfinder 02-10-2013 - 10:42

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Vocea Rusiei?!? (http://romanian.ruvr.ru/)
OK. M-am lamurit cu tine.

Tu nu esti Bula, tu esti Ivan Turbinca….

BULA 02-10-2013 - 10:53

La noi e cenzura NEAGRA. La tv apar doar cateva personaje, de peste zece ani, parca in tara asta n-ar exista si oameni destepti si pregatiti. Discutia se bazeara pe hara, pe barfe, pe prosteala. Se evita cu desavarsire subiectele serioase.

pathfinder 02-10-2013 - 11:00

Despre ce posturi TV vorbim Ivane?
Aaaaa…. alea… nu alealalte… aha…
Pai da cine te pune sa te uiti la ALEA?!?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult