Acasa Actualitate-InternaSocial Cod Portocaliu viscol: Porturile din judeţul Constanţa închise

Cod Portocaliu viscol: Porturile din judeţul Constanţa închise

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Din cauza vântului puternic a fost luată măsura închiderii porturilor Mangalia, Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea.

Cod Portocaliu viscol: Porturile din judeţul Constanţa închise (foto:primaria-constanta.ro)

În judeţul Constanţa vântul a început să crească în intensitate iar precipitaţiile sunt sub forma de ploaie si lapovita ceea ce determina formarea poleiului. Astfel, din cauza vântului puternic a fost luată măsura închiderii porturilor Mangalia, Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea din judeţul Constanţa, atât pentru traficul maritim cât şi pentru cel fluvial, potrivit Radio Romȃnia Actualitǎți.

Ȋn acest moment nu sunt drumuri ȋnchise, ȋnsa pe DN 22 Mihai Viteazu – Ovidiu au fost impuse restricții de circulatie pentru asinile cu masa totala mai mare de 3,5 tone. Pe celelalte drumuri se circulǎ ȋnsǎ cu dificultate, ȋn condiții de iarnǎ.

Și la Tulcea viscolul ȋncepe sǎ-și facǎ simțitǎ prezența. Desi nu s-au ȋnregistrat situații deosebite, autoritǎțile sunt ȋn alertǎ. Ȋn acest moment DJ 222 Tulcea Agighioi este impracticabil dar utilajele acționeazǎ pentru dejajarea carosabilului.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu şi cod galben de ninsori şi viscol valabilă de miercuri de la ora 06:00 până joi la ora 10:00 în mai multe judeţe din ţară.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult