Acasa Actualitate-InternaSocial COD ROŞU: 177 de trenuri anulate de CFR. Lista restricţiilor de circulaţie

COD ROŞU: 177 de trenuri anulate de CFR. Lista restricţiilor de circulaţie

scris de C.S.
4 afisari

Traficul feroviar este, în continuare, afectat de condiţiile meteo nefavorabile. 177 de trenuri au fost anulate, pe opt linii de la nivelul întregii ţări circulaţia fiind restricţionată, a anunţat conducerea CFR.

177 de trenuri au fost anulate din cauza condiţiilor meteo.

Circulaţia este restricţionată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe tronsoanele Brăila – Făurei-Buzău, Bucureşti Nord – Urziceni, Goleşti – Chitila, Mărăşeşti – Tecuci-Barbosi, Ploieşti – Râmnicu Sărat-Adjud, Ploieşti Sud-Armăşeşti, Urziceni – Slobozia şi Vereşti – Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, dar circulaţia trenurilor este adaptată la condiţii meteo nefavorabile, Comandamentul de Iarnă instituit fiind operaţional în continuare, se arată într-un comunicat de presă al companiei CFR Călători.

Astăzi sunt anulate 177 de trenuri, decizia luată de operatorii feroviari fiind necesară întrucât în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs. Angajaţii companiilor feroviare vor comunica permanent modificările care intervin în graficul trenurilor.

Înainte de plecările trenurilor în cursă, graniturile sunt pregătite pentru circulaţie în condiţii de iarnă şi se încearcă asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă în toate zonele afectate.

De asemenea, va fi asigurată alimentarea cu energie electrică a garniturilor aflate în staţionare, pentru a fi menţinută căldura în trenuri la un nivel de confort termic.

Pasagerii vor primi ceai cald în gările cu flux mare de călători, de pe raza sucursalelor feroviare Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Craiova şi, la nevoie, Braşov şi Iaşi.

5 comentarii

urbos 29-01-2014 - 22:49

Misto poza.
Zici ca-s doua, una in spate, in negru, cu geanta in spinare si alta in palton bej, tragand de valiza, usor aplecata, fara capatana.

UnUL 29-01-2014 - 22:51

Nu mai bea că vezi dublu !

UnUL 30-01-2014 - 00:18

Cum îți spuneam, mama e bine-merci. Iar fără cap ești tu, n-ai avut niciodată. Cei care îți văd o excrescență între umeri habar n-au că de fapt au în față o „fata morgana”.

UnUL 30-01-2014 - 09:10

Iar au șters gunoiul lui Urbos și par a vorbi singur. Cred că cel mai bine e ca atunci când gunoiul infect de Cur Bubos scrie gunoaie prea mari, să nu i se răspundă, pentru că fecalele lui vor fi curând vidanjate de pe forum.

Pungescu Gazian 30-01-2014 - 06:03

Anul acesta iarna a cazut prin exceptie chiar in plina iarna, aceasta este explicatia ca fulgii cad in jos spre pamant, in loc sa urce cu aerul cald daca era vara.

DAR DE CE NU AU FOST ASTFEL DE CATACLISME IN REGIMUL BOC?

Pai PSD-ul aduce numai nenorociri asupra Romaniei. De exemplu, cati nu au murit in primele zile din 90 cand cu iarna teroristilor lui Iliescu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult