Acasa Actualitate-InternaSocial Codul galben de canicula, valabil si luni si marti, pentru jumatatea de sud a tarii

Codul galben de canicula, valabil si luni si marti, pentru jumatatea de sud a tarii

scris de Ziua Veche
7 afisari

Meteorologii au decis, duminica , ca avertizarea cod galben de canicula emisa vineri si valabila sambata si duminica sa ramana in vigoare si luni si marti, insa doar in jumatatea de sud a tarii.

„Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Oltenia, in Muntenia, in sudul Moldovei si in partea continentala a Dobrogei, unde temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 35 si 37 de grade. Tot in aceste regiuni indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, dupa orele pranzului”, arata Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax.

In plus, meteorologii atentioneaza si asupra faptului ca, de duminica dupa-amiaza pana marti, in zonele de deal si de munte ar putea aparea „manifestari de instabilitate atmosferica”.


0 comentariu

realist 06-09-2010 - 18:24

oricine si-ar da seama . de ce publicati stir false? 🙂

Liviu 06-09-2010 - 20:58

Vai de capul lui saracu’ ! Masa trebuia sa-l duca la doctori mai ca lumea ca poate se mai putea face ceva … Acum probabil este prea tarziu ! Il folosesc toti smecherii si-l plimba prin localitati ca-n evul mediu … Paine si circ !!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult