Acasa Actualitate-InternaSocial Concurs contestat la SRR

Concurs contestat la SRR

scris de Ziua Veche
56 Afisari

.Concursul pentru postul de redactor sef adjunct la Sectia Partide din redactia Informatii a Societatii Romane de Radiodifuziune, desfasurat miercuri, a iscat o serie de nemulumiri. Concursul a fost castigat de un personaj care, de-a lungul vremii, s-a situat in apropierea presedintelui Traian Basescu. 


 Marilena Stancu Constantinescu si-a devansat contracandidata, Daniela Ciobanu, cu doar de 30 de sutimi avans. Cea din urma, apropiata a presedintelui-director general al radioului public Maria Toghina, a coordonat in ultimul timp Sectia Partide din redactia Informatii, detinand si interimatul. Rezultatele concursului au fost deja contestate, urmand sa fie data o solutie. Surse din SRR ne-au declarat ca din Comisia formata din cinci membri plus observatorul din partea sindicatului Radio, au facut parte si doi fosti colegi ai Marilenei Stancu Constantinescu, respectiv Corina Dragotescu si Cosmin Popa. Sursele citate ne-au declarat ca in momentul in care postul s-a scos la concurs, acesta era doar pentru oamenii din interiorul institutiei. De cealalta parte, se sustine ca desi cei din SRR au avut majoritatea in Comisia de concurs, castigatoare a fost Marilena Stancu Constantinescu, a carei prestatie a fost peste cea a contracandidatei sale. Anterior, Marilena Stancu Constantinescu a fost jurnalist la BBC, purtator de cuvant al ministrului Justitiei Monica Macovei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS